Mus-snuse / Mouse lovey

Jag har länge velat testa att göra en annan slags snuse än mina vanliga snusedjur. Så när en vän frågade om jag ville designa en snuse som hon kunde göra åt kommande barnbarn gjorde jag slag i saken och designade en Mus-snuse. Detta mönstret är baserat på en vanlig ruta som virkas fram och tillbaka i rader, sen gör man huvud, öron och nos och syr fast huvudet i ena hörnet på rutan. För att få till små tassar så knyter man garn runt två hörn.

Det finns en tanke om hur jag ska ändra lite på mönstret och göra en liknande variant fast som varg eller björn. Men det får komma längre fram. Jag har en hel del påbörjade projekt som jag vill försöka slutföra innan jag börjar på nya saker. Det har varit en lite jobbig period för mig (och säkerligen många andra) nu den sista tiden men jag har inte vetat hur jag skulle komma från tankarna som maler. Därför har jag börjat på nya projekt hela tiden, nu är det dags att lyssna på kroppen och knopp igen och försöka hitta ett inre lugn.

Hoppas det är bra med er!

Svenskt mönster finns här -> Mus-snuse


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

This little cutie has been on my mind for a long time. It’s fun to try and make another kind of lovey compared to my different Ragdolls. When a friend asked me if I could design a lovey she could crochet for her coming grandchild, I quickly grabbed my hook and yarn and designed this mouse lovey. It’s an easy pattern, made out of a regular square crocheted in rows. Then you make the head, nose and ears and attach them to the head. The head is then attached to one corner of the square. To make the little feet you just tie some yarn around two corners.

I have an idea on how to alter the pattern and make a wolf or a bear, but that’s a project for another day. I have quite a few ongoing projects that I want to finish before beginning something new. This has been a tough period for me (and probably for many more), I haven’t been able to relax and go away from my thoughts and anxiety, I think that’s one of the reasons I have started so many new things but haven’t finished them. So now it’s time to listen to the body and the head and try and find some inner peace again.

Stay safe ❤

Pattern

English US – Mouse lovey

#annavirkpanna #mouselovey

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.