Anna’s Delight

Detta var ett av mina första mönster som jag minns jag var så nöjd med. Jag designade denna lilla mattan med Scheepjes Bloom och en 5 mm virknål. Den blev lagom att ha i hörnet i sovrummet med några blommor på. Karin Virklust testade mönstret åt mig, hon använde ett tunnare bomullsgarn så hennes blev lagom att använda som en bordsduk. Efter det har Karin även gjort en filt med mönstret som grund. Jag blev sugen på att testa hur mönstret blev när man använde Scheepjes Maxi Sweet Treat och en 1.5 mm virknål så det har jag med gjort en. Det blev en liten söt duk som passade bra på min byrå.

För några dagar sedan fick jag förfrågan om mönstret kunde översättas till Holländska, så jag frågade Wendy som sköter den biten åt mig (eftersom jag inte kan Holländska 😉 ) och hon var snabb som bara den med att översätta. Tack så väldigt mycket Wendy ❤ Eftersom det var flera år sedan jag designade och skrev mönstret tyckte jag det var perfekt timing att skriva om det och ta nya foton. Innan jag skickade mönstret för översättning virkade jag en ny Anna’s Delight och uppdaterade mönstret.

Svenskt mönster på Anna’s Delight finns här -> Anna’s Delight (pdf)

Anna’s Delight på Ravelry

#annavirkpanna#annasdelight

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

This was one of my first patterns and I remember how pleased I was with it. I designed Anna’s Delight with Scheepjes Bloom and a 5 mm hook. I wanted a little rug to use on the floor in my bedroom. Karin Virklust tested the pattern for med (as always 😉 ), she used a thinner cotton yarn to make hers fit perfectly as a table-cloth. After that she has also made a blanket with this pattern. I have made a small doily with Scheepjes Maxi Sweet Treat and a 1.5 mm hook, that one looks perfect on the dresser in my bedroom.

Some days ago I got the question if this pattern could be translated to Dutch. I asked Wendy, who is my Dutch translator (since I don’t know the language) if she was up to it and she was. Thank you so much Wendy ❤ But since it was a couple of years since I designed Anna’s Delight I wanted to update the pattern and take some new photos for it before sending it to Wendy. Now here it is – the updated version of Anna’s Delight.

Anna’s Delight on Ravelry

Stay safe ❤

Patterns

US Pattern for Anna’s Delight can be found here – Anna’s Delight (pdf)

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald
Nederlands – Anna’s Delight (pdf)

#annavirkpanna #annasdelight

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.