Artemisia mandala

När jag testvirkade Ray of Sunshine mandala åt Camilla @lostincrochet blev jag inspirerad att göra en egen mandala. Så fort jag var klar med Camillas skönhet rotade jag fram lite restgarner och en virknål, sen föddes Artemisia Mandalan. Karin Virklust och Camilla @lostincrochet har varit så gulliga och testat mönstret åt mig. Wendy de Vries har översatt till Nederländska ❤ Ni är fantastiska tjejer!

Namnet Artemisia är latin och betyder Gråbo. Det kom till när Karin testat mönstret åt mig och vi satt och pratade lite. Hon kände av sin allergi mot Gråbo, så lite internt tyckte vi att det var ett passande namn 😀 Men det låter ju finare på Latin – Artemisia -. Använd vilket garn du vill tänk bara på att ha en passande virknål. Som alltid rekommenderar jag att du blockar ditt arbete när du är klar, det blir finast då.

Hoppas ni har det bra i det busiga maj vädret vi har 😉

Svenskt mönster på Artemisia finns här -> Artemisia

#annavirkpanna #artemisiamandala

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

When I tested the beautiful Ray of Sunshine mandala for Camilla @lostincrochet inspiration struck and I wanted to design a new mandala myself. As soon as I had finished testing I grabbed som leftover yarn and a hook and started crocheting. That’s when Artemisia mandala was born. Karin Virklust and Camilla @lostincrochet have tested the pattern for me and Wendy de Vries translated it to Nederlands ❤ You are the best girls!

The name Artemisia comes from Latin and means Mugwort (Gråbo in Swedish). When Karin tested the pattern she felt her allergies (for Mugwort) so we thought it would be a fun internal ”joke” to name it Gråbo. But it sounds better in Latin – Artemisia -. You can use any yarn and hook, as long as the hook is suitable for the yarn. And as always; block your finished mandala, it looks so much better then.

Stay safe ❤

Patterns

US Pattern for Artemisia can be found here – Artemisia

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald
Nederlands – Artemisia (pdf)

Muchas gracias a Julia Veloso por traducir al español ❤
Espanol – Artemisia (pdf)

Takk til Camilla Baroe for oversettelsen ❤
Norsk – Artemisia (pdf)

#annavirkpanna #artemisiamandala

❤ Anna

3 reaktioner till “Artemisia mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.