Granny Square day 2020

Jag brukar inte uppmärksamma denna dagen något nämnvärt. Mormorsrutor är inte det jag helst designar, mest för att jag tycker det är aningen tråkigt att virka ihop dem 😛 Men med det sagt så finns det väldigt många fina rutor och det är väldigt roligt att titta på alla fina som dyker upp på sociala medier.

Jag har haft några olika rutor som jag har gjort liggandes i över ett år nu. Planen var ju att kanske göra en CAL där jag släppte en ruta i veckan under ett år som sen virkades ihop men det kom annat mellan hela tiden.

Nu har vi ju #mandalamarathon som vi kör varje vecka så jag tänkte faktiskt släppa mönster på mina rutor nu efterhand som de blir klara. I detta inlägget har jag samlat ihop mina redan släppta rutmönster 😀

Samlingen på mina släppta rutor finns under den engelska texten 😉

Hoppas ni får en härlig dag!

#grannysquareday2020


Normally Granny square day just goes by without me remembering it, but this year I at least wanted to collect my already published square patterns for you in one post.

I love seeing all the squares that people design and make for Granny square day, they pop up all over social media 😀

Some days ago I found the squares I designed more than a year ago. I wanted to make a CAL, with one square each week for a year. And then join them into a blanket. But other things came between all the time. So now I think I’ll release the patterns for the squares I already have designed, just as soon I finish the patterns.

I hope you have a lovely day!

#grannysquareday2020


Grape Hyacinth

Roundabout

Sweet n Sour

sweet n sour square

Watermelon

Daisy

Buttercup

Aquarel

aquarel square

Sugar Magnolia

sugar magnolia square

Skylight

skylight square

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.