Tarot rutan / Tarot square

Jag blev faktiskt lite inspirerad att ändå ta tag i mitt rutprojekt igen, nu efter mormorsrutans dag. Än så länge har jag 8 rutor jag har designat sen tidigare, mönstren kommer som sagt upp här på bloggen efterhand som jag har renskrivit och översatt dem. Alla rutorna kommer virkas med samma färger. Jag har valt Scheepjes Catona i färgerna 106, 246, 251, 128 och 394.

Alla färger kommer inte finnas i alla rutorna men jag tänker använda dem i olika kombinationer i olika rutor. När jag har gjort tillräckligt många rutor kommer de virkas ihop med färg 501. Vad projektet blir kan jag inte svara på idag 😛 kommer det ingå fler rutor än de 8 jag redan har designat? Det kan jag inte heller svara på idag. Det blir vad det blir och när det blir 😀 Under tiden kommer iaf mönster på rutorna upp här så ni kan hitta på egna projekt med de rutor ni gillar.

Ett stort tack till Karin @virklust som har kommit på de fantastiska namnen 😀 Idag kommer mönstret på min Tarot ruta. Denna rutan är jag verkligen nöjd med och vill själv göra den i flera olika färgkombinationer. Hoppas ni tycker om den!

Svenskt mönster på Tarot rutan finns här -> Tarot rutan

#annavirkpanna #tarotrutan

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I got a bit inspired after Granny Square Day to continue with my squares-project. So far I have 8 designs that needs to get their pattern written and translated. The patterns will be published here when they are ready. All squares will be crocheted with Scheepjes Catona and I have chosen these colors; 106, 246, 251, 128 och 394.

I won’t be using all colors for each square, but I will use different combinations of them in different squares. When I have made enough squares I will use color 501 to crochet them together. I don’t know the project will become or if I will design more squares. I will become what I want’s to become, when it want’s to be made 😉 During the process the patterns of the squares will be published as I said so you can make your own projects with the squares you like.

A big thank you to Karin @virklust for giving my squares such amazing names 😀 Today I give you the pattern of my Tarot square. This is a square I really like and want to make more in different colors 😀 Enjoy!

US Pattern for Tarot square can be found here -> Tarot square

#annavirkpanna #tarotsquare

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.