Mandala Marathon – Gerbera mandala

Scroll down for pattern in -> US – Deutsche – Nederlands – Espanol

I veckan fick jag min beställning med Scheepjes Sweet Treat från Virknålar.se, så nu är det bara att ta tag i mini versionerna av våra mandalas. Jag är faktiskt ikapp med alla som är släppta så nu gäller det bara att fortsätta 😉 Häromdagen la jag ut alla mina virkade mandalas i marathonet på mitt stora matsalsbord. Det är så fint att se dem alla tillsammans!

Jag la ut de små med och tror jag har bestämt hur jag ska göra med dem. Först och främst måste jag isf köpa ringar att spänna upp dem i . . . det blir ju ett gäng 😉 Hoppas jag hittar storlekar som passar. Nog pratat, dags att virka. Här kommer mönstret på Gerbera mandalan!

Svenskt mönster på Gerbera mandalan finns här -> Gerbera mandala

#annavirkpanna #mandalamarathon #gerberamandala

❤ Anna, Marie – ByMimzan, Karin – Virklust


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

This week I got my order with Scheepjes Sweet Treat from Virknålar.se, now I need to catch up with my miniversions of the mandalas in Mandala Marathon. Actually I’m almost caught up with the released ones so now I just need to keep up 😉 The other day I put all my Catona versions on my big table, it’s so fun to see them all together like that!

I couldn’t resist so I put out the small ones too. And I think I have decided what to do with them. So now I need to buy some small hoops to attach them to. I just hope I find the right sizes. Well, enough said, time to crochet! Here comes the pattern for Gerbera mandala!

Patterns

US Pattern for Gerbera mandala can be found here -> Gerbera mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Gerbera mandala (pdf)

Ein großes Dankeschön an Heike Berg für die Übersetzung ins Deutsche ❤
Deutsche – Gerbera mandala
(pdf)

Muchas gracias a Julia Veloso por traducir al español 
Espanol – Mandala Gerbera (pdf)

#annavirkpanna #mandalamarathon #gerberamandala

❤ Anna, Marie – ByMimzan, Karin – Virklust

4 reaktioner till “Mandala Marathon – Gerbera mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.