Carousel Mandala CAL

Första inlägget för 2021! Jag hoppas ni hade ett fint avslut på 2020 och att det nya året har börjat bra för er! Även detta året har jag satt som mål att använda mitt garnförråd i största möjliga mån istället för att köpa nytt. Det började bra förra året men sen började jag ju sticka sockor och hade inget bra garn till det 😛

Jag tänkte börja med att göra en förteckning över allt mitt garn och skriva in i ett Excel-ark, då borde det bli lättare att hålla koll på vad jag har och vad det kan gå att göra med garnet. Har ni satt några garn-mål för året? Berätta gärna 😀

Nog om det, nu är det dags för första delen i min nya Carousel Mandala CAL. All information hittar ni under CALs i menyn uppe på sidan, här är en direktlänk -> Samlingssida Carousel Mandala CAL. Det är den sidan som kommer uppdateras med länkar till de olika delarna.

Jag vill passa på att tacka mina testvirkare och översättare för all hjälp ❤ Ni är fantastiska!

#annavirkpanna #carouselmandalacal

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

My first post for 2021! I really hope you had nice ending of 2020 and that this new year has started as good as it can. In the beginning of 2020 I decided to primarily use yarn from my stash instead of buying more. I was doing really well but then I started knitting socks and needed yarn for that 😛 Let’s try and do better this year.

I’m thinking of going through my stash and put the information in an Excel document to make it easier to keep track of what I have and how much I have used. Do you have any yarn-related goals for this year? Feel free to share 😀

Enough about that, now it’s time for the first part in my new Carousel Mandala CAL. All information can be found under CALs in the menu on top of the page. Here is a link -> Carousel Mandala CAL. That’s the page that will be updated each week with links to the different parts.

Finally I’d like to send a big thank you to my testers and translators! You are amazing ❤

#annavirkpanna #carouselmandalacal

❤ Anna

2 reaktioner till “Carousel Mandala CAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.