Granny Square Day 2021

Jag hade inte tänkt göra någon design till Granny Square Day detta året, men sen kom dagen och givetvis satte jag mig med garn och virknål 😉 Helt plötsligt satt jag där med en ruta som jag verkligen gillade och sen blev det en till. De fick sina namn efter min systerdotter och systerson ❤ Jag har virkat Emilijas ruta med Catona (som alltid) och Vincents ruta designade jag i mitt egenfärgade Drops Baby Merino (den som går i lite orange/rosa melering på andra bilden.

Att färga garn själv är något jag testat lite under sommaren, det är så otroligt roligt! Jag vet knappt vad jag gör med kul är det iaf 😀 Jag hoppas ni alla haft en skön sommar. Vi har haft en härlig avslappnad sommar utan några som helst krav, så välbehövligt att bara vara och ta varje dag som den kommer.

Jag hoppas ni tycker om mina nya rutor!

Lägg gärna till era rutor som projekt på Ravelry här –> Emilijas ruta och Vincents ruta

Svenskt mönster på Emilijas ruta hittar ni här –> Emilijas ruta

Svenskt mönster på Vincents ruta hittar ni här–> Vincents ruta

#annavirkpanna #emilijasruta #vincentsruta

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I didn’t plan to design a square for this years Granny Square Day but then I ended up with two new designs. When I sat down with yarn and hook they just happened 😉 So here they are, namned after my niece and nephew, Emilija and Vincent square ❤ I have used Scheepjes Catona for Emilijas square and for Vincents square I used my hand-dyed Drops Baby Merino (the orange/pink on second picture).

To dye my own yarn is so satisfying, I could never imagine it would be so much fun!

I hope you like my new squares!

Feel free to add your squares as a project on Ravelry here –> Emilija square and Vincent square

PATTERNS

English pattern for Emilija square can be found here –> Emilija square
English patter for Vincent square can be found here –> Vincent square

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands –Emilija square (pdf)
Nederlands – Vincent square (pdf)

#annavirkpanna #emilijasquare #vincentsquare

❤ Anna

2 reaktioner till “Granny Square Day 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.