Kaninsnuse / Bunny security blanket

Jag har så många ideer till vad jag kan virka till kommande systerbarnet 😀 Det är så kul när idéerna flödar. Sen ska man ju bara ta tid att sätta sig ner och genomföra alla idéer 😉 Jag har iaf fått ner mönstret på kaninsnusen jag gjorde för lite sen, så det mönstret ger jag er idag. Även till denna har jag använt Svarta Fårets Tilda i samma färger som jag gjorde gallerfilten i, mer om den hittar du HÄR. Mitt garn är köpt hos Virknålar och tillbehör.

Helen på Virknålar och Tillbehör har satt ihop ett materialkit till min snuse, det hittar ni HÄR –> Materialkit snuse

Hoppas du får en trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Kaninsnusen hittar ni här –> Kaninsnuse

#annavirkpanna

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I have so many ideas for what I can crochet for the upcoming niece or nephew : D It’s so fun when the ideas just flow from your mind down on paper. Then you just have to take the time to sit down and implement all the ideas 😉 I have written the pattern for the bunny securityblanket I made a little while ago. Today I give you that pattern. I have used Svarta Fårets Tilda in the same colors as I made the grid blanket, more about that can be found HERE.

Hope you have a nice crochet time!

PATTERN

English pattern for Bunny Securityblanket can be found here –>Bunny Securityblanket

#annavirkpanna

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.