Easy Bake grytlappar / potholders

God fortsättning på 2022! Jag hoppas ni har haft ett fint avslut på 2021. Idag kommer första mönstret från mig för detta året. Ska bli kul att se hur många designer jag skapar i år 😀

I flera år har jag sagt att det skulle vara kul att hålla lite koll på hur mycket garn jag använder under ett år. Så nu är det dags, allt garn som används ska skrivas upp (Y) jag ska göra mitt allra bästa att inte köpa något nytt garn under året, utan främst använda från mitt lager. Det kommer inte gå hela året det vet jag, för ibland vill man ju ha speciella färger eller ett speciellt garn till ett projekt men jag ska göra mitt allra bästa att köpa så lite som möjligt under året.

Easy Bake grytlapparna designade jag förra året så de kommer inte räknas in i förbrukningen för detta året 😉 Jag hoppas ni kommer tycka om mina grytlappar. De är dubbla eftersom framsidan är lite hålig, man vill ju inte bränna sig. Det kan hända att ni behöver justera baksidan så den blir lika stor som framsidan. Det kan ju skilja sig ganska mycket på våra virkfastheter.

Jag har börjat på ett nytt par Easy Bake grytlappar men tyvärr tog den ena färgen slut så de får ligga och vila tills vidare. Tanken var att de skulle bli en present men jag får leta upp några andra färger som jag har mer av helt enkelt.

Njut av er virkning!

Svenskt mönster på Easy Bake grytlapparna hittar ni här –> Easy Bake grytlappar

Lägg gärna till era projekt på Ravelry här –> Easy Bake grytlapparna på Ravelry

#annavirkpanna #easybakepotholders

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

PATTERN

All the best for the new year! I hope you had a lovely end to 2021. Today I will publish the first pattern from me for this year. It will be fun to see how many designs I create this year: D

For several years I have said that it would be fun to keep track of how much yarn I use in a year. So now it’s time, all yarn I use will be written down (Y) I will do my very best not to buy any new yarn during the year and mainly use from my stash. It will work for the whole year, I know, because sometimes you want special colors or a special yarn for a project, but I will do my very best to buy as little as possible during the year.

I designed Easy Bake potholders last year so they will not be included for this year 😉 I hope you will like my potholders. They are made double because the front is a bit hollow, you do not want to burn yourself. You may need to adjust the back so that it is the same size as the front, since we all have different tension.

I have started on a new pair of Easy Bake potholders but unfortunately one color ran out so they will rest for the time being. The idea was that they would be a gift but I have to find some other colors that I simply have more of.

Enjoy your crochet time!

English pattern for Easy Bake potholders can be found here –> Easy Bake potholders

Feel free to add your projects to Ravelry here –> Easy Bake potholders on Ravelry

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Easy Bake potholders (pdf)

#annavirkpanna #easybakepotholders

❤ Anna

5 reaktioner till “Easy Bake grytlappar / potholders

  1. Hej Anna.
    På varv 5 har du valt 2 lm före pop och 1 lm efter. Jag undrar mest varför 😁

    Hälsningar Ewa-Mari

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.