Barnvagnshänge Nalle / TeddyBear Mobile

Jag fick ett önskemål av syster yster att göra en hängande nalle till minsta systersonen. En sån här nalle gjorde jag för ett bra tag sedan, fast då lite mindre men när det ska bara vara en hängande nalle tyckte jag det var finare med en lite större. Jag har virkat den bruna nallen i Catona och den grå i Catona Denim. Använder du ett lite tunnare garn/mindre virknål blir nalle liten mindre. Jag tror att jag ska skriva ner mönstret på den mindre nallen med för den är lagom om man vill göra en mobil som går tvärsöver kuren på vagnen. Men nu ska jag sätta mig och titta på OS curlingen 😀

Trevlig virkstund!

Allt material finns hos Virknålar och Tillbehör, i mönstret finns alla detaljer om vad jag har använt.

Svenskt mönster på Nallen hittar ni här –> Barnvagnshänge Nalle (pdf)

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #teddybearmobile

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I got a request from my sister to make a mobile teddy bear for my youngest nephew. I made a teddy bear like this a while ago, but then a little smaller. When it’s only one teddy bear, I thought it was nicer with a slightly larger one. I have crocheted the brown teddy bear in Catona and the gray in Catona Denim. If you use a slightly thinner yarn / smaller crochet hook, the teddy bear will be a little smaller. I think I should write down the pattern on the smaller teddy bear because it is suitable if you want to make a mobile that goes across stroller. But now I will sit down and watch the Olympic curling: D

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for TeddyBear mobile can be found here –> TeddyBear Mobil (pdf)

#annavirkpanna #teddybearmobile

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.