Vere Flos mandala

I början på februari var jag så sugen på vår och att få in lite härliga våriga färger i hemmet. Jag plockade ihop några våriga färger från mitt Catona förråd och började virka. Resultatet blev denna designen. Jag kallar den Vere Flos som är latin för vårblomma. Väldigt passande tycker jag. Tyvärr så blev jag inte helt nöjd med färgerna så jag var tvungen att testa göra den i andra färger med och lite annan placering av färgerna på varvet. Resultaten ser ni på bilderna. Det är lika spännande varje gång hur olika en design kan se ut beroende på färgval och placering.

Trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Vere Flos mandalan hittar ni här –> Vere Flos mandala

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #vereflosmandala

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

At the beginning of February, I was so eager for spring and to bring some lovely spring colors into the home. I picked up some spring colors from my Catona stash and started crocheting. The result was this design. I call it Vere Flos which is Latin for spring flower. I think it’s very fitting. Unfortunately, I was not completely satisfied with the colors so I had to try to make it in other colors and with a little different placement of the colors. You can see the results in the pictures. It is just as exciting every time how different a design can look depending on the color choice and placement.

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for Vere Flos mandala can be found here –> Vere Flos mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤

Vere Flos Mandala NEDERLANDS (pdf)

#annavirkpanna #vereflosmandala

❤ Anna

En reaktion till “Vere Flos mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.