Florence

Jag fick äran att testvirka Karin @virklust senaste fina skapelse – Flora duken. Så himla fin, men det är ju alla Karins designer 😉 Jag blev så inspirerad så jag var tvungen att sätta mig och göra lite egna designs. Det blev två olika och början på en tredje, men den tredje bråkade med mig en bit in så den skickade jag över till Karin så kanske hon kan komma på en fin fortsättning 😉

Idag blir det Florence som får skåda allmänhetens ljus. Det är ett snabbt projekt på 16 varv, min blev ca 30 cm i diameter efter blockning. Prova gärna göra henne med flera färger eller varför inte i din favoritfärg 😀 Jag hoppas ni tycker om den. Tack så mycket Karin för att du testade Florence åt mig ❤

Trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Florence duken hittar ni här –> Florence duk

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #florencedoily

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

A while ago I had the honor to test Karin Virklust’s latest fine creation – Flora doily. So beautiful! But all Karin’s designs are 😉 I was so inspired that I had to sit down and make some of my own designs. I made two different designs and the beginning of a third, but the third quarreled with me a bit so I sent it over to Karin and maybe she can come up with a nice ending for it 😉

Today, it will be Florence who will see the light of day in the public eye. It is a fast project of 16 rounds, mine is 30 cm in diameter after blocking. Feel free to try her with several colors or why not in your favorite color: D I hope you like it.

Thank you so much Karin for testing Florence for me ❤

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for Florence doily can be found here –> Florence doily

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤

Florence doily NEDERLANDS (pdf)

#annavirkpanna #florencedoily

❤ Anna

2 reaktioner till “Florence

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.