Fiona mini CAL

Ni minns kanske att jag för ett tag sedan skrev att jag börjat på en liten duk som bråkade med mig, så jag skickade över den till dukarnas mästare Karin @virklust för att se om hon kunde komma på en fortsättning. Givetvis gjorde hon det 😀 När mönster var renskrivet och testvirkat så föddes idén att göra den till en liten mini CAL.

Sagt och gjort, här kommer första delen på Fiona mini CAL, andra delen släpps här på min blogg imorgon kl 9, sen kommer del 3 och 4 släppas på Karins blogg. Jag har gjort en samlingssida här på AnnaVirkpanna (som med alla mina CALs), där kommer information och länkar till alla delar att finnas.

Samlingssidan för Fiona mini CAL hittar ni HÄR!

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #virklust #fionaminical

❤ Anna & Karin


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

You may remember that I wrote that I started on a small doily that quarreled with me, so I sent it to the doily master Karin @virklust to see if she could finish it. Of course she did: D When the pattern was written and tested, the idea was born to make it a small mini CAL.

Said and done, here comes the first part of Fiona mini CAL, the second part will be released here on my blog tomorrow at 9.00 (Swedish time), then parts 3 and 4 will be released on Karin’s blog. I have made a collection page here on AnnaVirkpanna (as with all my CALs), where information and links to all parts will be available.

The collection page for Fiona mini CAL can be found HERE!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

#annavirkpanna #virklust #fionaminical

❤ Anna & Karin

En reaktion till “Fiona mini CAL

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.