Hearts mandala

Hearts mandala är ännu ett mönster som legat och väntat på att bli klart. När jag hade gjort den rosa lilla duken så tänkte jag att den kunde även bli fin som en drömfångare. Jag hade ju några konstgjorda fjädrar som jag hittade i mitt skåp nu när jag flyttade. Så jag gjorde en till och monterade i en ring, satte dit fjädrarna och lite söt spets ❤ Jag tycker den blev jättefin! Tyvärr kan jag inte ha den hängande någonstans eftersom mina katter tycker det är en fantastiskt rolig leksak 😉

För att göra Hearts mandalan till en drömfångare behöver du förutom garnet även en metallring på 20 cm, fjädrar och spets. Jag tror det är fint att sätta pärlor på de hängande fjädrarna med men jag hade inga som passade hemma. Allt materialet finns hos Virknålar & Tillbehör.

Glöm inte att tagga mig i era projekt på sociala medier ❤

Trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Hearts mandala hittar ni här –> Hearts mandala

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #heartsmandala

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

Hearts mandala is another pattern that has been waiting to be finished. When I had made the pink version, I thought it would also be nice as a dream-catcher. I had some artificial feathers that I found in my stash when I moved. So I made another one and mounted it in a ring, added the feathers and some lace ❤ I think it turned out really nice! Unfortunately I can not have it hanging anywhere because my cats think it is a very fun toy 😉

To make the Hearts mandala into a dream-catcher, in addition to the yarn, you also need a 20 cm metal ring, artificial feathers and some lace. I think it’s nice to put beads on the feathers as well but I did not have any at home.

Don’t forget to tag me in your projects on social media ❤

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for Hearts mandala can be found here –> Hearts mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤

Hearts mandala NEDERLANDS (pdf)

#annavirkpanna #heartsmandala

❤ Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.