Felicia duk / Felicia doily

Här kommer den nyaste medlemmen i ‘F’ familjen 😀 Det hela började med Karin @virklust Flora, sen kom min Florence och därefter ett gemensamt projekt i Fiona. Idag delar jag med mig av mönstret på Felicia. Så nu passar jag tillbaka virknålen till Karin och nästa medlem i F familjen 😉

För övrigt håller jag på med designen till Sunflower mandala CAL. Tanken är att den ska kunna släppas i slutet på augusti, men jag har hamnat lite efter pga 2 veckor med tandvärk och många besök hos tandläkaren. Nu är det lite bättre men fortfarande inte helt bra, jag har iaf lite energi att virka så det är jag glad för 😀

Glöm inte att tagga mig i era projekt på sociala medier ❤

Trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Felicia duken hittar ni här –> Felicia duk

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #feliciadoily

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

Here is the newest member in the ‘F’ family. it all began with Karin @virklust and her Flora, then my Florence and after that our joined project in the miniCAL Fiona. Today I share the patter for Felicia. And now I pass the hook back to Karin and the next member 😉

Don’t forget to tag me in your projects on social media ❤

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for Felicia doily can be found here –> Felicia doily

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤

Felicia doily NEDERLANDS (pdf)

#annavirkpanna #feliciadoily

❤ Anna

2 reaktioner till “Felicia duk / Felicia doily

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.