Riptide Mandala

Nu har nästan hela januari gått på det nya året. Denna mandalan och en till har legat klara sen i början på året men jag har inte haft energin att skriva ner mönster på dem förrän nu i dagarna. Snälla Karin @virklust har testvirkat och godkänt mönstret så nu kommer det till alla er med 😀

Jag hoppas ni hade ett trevligt avslut på förra året och att detta har börjat fantastiskt. Som alltid denna årstiden tycker jag det mesta är jobbigt och segt, inget lust till något känns det som. Det har inte hjälpt att vi har haft så tråkigt väder heller, bara regn och grått hela tiden. Så nu håller jag tummarna att solen tänker titta fram så man får lite energi igen 😀

Glöm inte att tagga mig i era projekt på sociala medier ❤

Trevlig virkstund!

Svenskt mönster på Riptide Mandala hittar ni här –> Riptide mandala

Lägg gärna till era projekt på Ravelry HÄR

#annavirkpanna #riptidemandala

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 
If you like to support my work as a crochet designer,
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

Now almost all of January has passed in the new year. This mandala and one more have been ready since the beginning of the year, but I haven’t had the energy to write down patterns on them until recently. Karin @virklust has tested the pattern so now it’s coming to all of you 😀

I hope you had a nice end to last year and that this one is off to a great start. As always this time of year, I find most things hard and tough, no desire for anything it feels like. It hasn’t helped that we’ve had such boring weather either, just rain and gray all the time. So now I’m keeping my fingers crossed that the sun will come out so you get some energy again 😀

Don’t forget to tag me in your projects on social media ❤

Happy crocheting!

Feel free to add your projects to Ravelry HERE

PATTERN

English pattern for Riptide Mandala can be found here –> Riptide Mandala

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald

Riptide Mandala NEDERLANDS (pdf)

#annavirkpanna #riptidemandala

❤ Anna

En reaktion till “Riptide Mandala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.