3 Mandala MiniCAL

Jag vet att jag ”borde” virka på min fyrkantiga Unicorn men när inte rätt motivation infinner sig är det svårt att sätta sig med den. Med ett rastlöst och oroligt sinne så behövde jag något att sysselsätta händer och tankar med, därför tog jag mina småbitar av Catona och en virknål och började virka. Resultatet blev tre små mandalas / dukar / underlägg. 

Min kära vän Karin Virklust testvirkade dem och någonstans där föddes iden att man kunde ju ha en liten mini virkalong på Instagram. I dessa Covid-19 tider kan det vara skönt med små projekt som inte kräver ett långvarigt engagemang. Därför bestämde jag mig för att ha en mini virkalong med alla tre små mandalas. 

Svenskt mönster på Mandala Ett finns här -> Mandala Ett
Svenskt mönster på Mandala Två finns här -> Mandala Två
Svenskt mönster på Mandala Tre finns här -> Mandala Tre

Mandala Ett på Ravelry  – Mandala Två på RavelryMandala Tre på Ravelry

#annavirkpanna#3mandalaminical

❤ Anna


 Gillar du min design blir jag glad om du bjuder på en kopp kaffe 
 If you like to support my work as a crochet designer, 
please buy me a cup of coffee 

coffee_small

I know I ”should” be working on making my Unicorn mandala into a square, but it’s hard when the right motivation can’t be found. Since my mind has been a bit anxious and worried I needed something to keep it busy, so I sat down and picked up some Catona leftovers and a crochet hook and started crocheting. The result is these 3 little mandalas.

My dear friend Karin Virklust tested the patterns for me and somehow the idea to make them into a minical was born. In these Covid-19 times it can be nice to have something small and quick to make. 

Patterns

US Pattern for Mandala One can be found here – Mandala One
US Pattern for Mandala Two can be found here – Mandala Two
US Pattern for Mandala Three can be found here – Mandala Three

Hartelijk dank aan Wendy de Vries die in het Nederlands heeft vertaald ❤
Nederlands – Mandala Een (pdf)
Nederlands – Mandala Twee (pdf)
Nederlands – Mandala Drie (pdf)

Mandala One on Ravelry – Mandala Two on RavelryMandala Three on Ravelry

#annavirkpanna #3mandalaminical

❤ Anna