31 mars 2024: Kosmisk dans mellan kometen 12P/Pons-Brooks och stjärnan Hamal

Image
© Annavirkpanna

Universums mystiska vägar förbereder sig för en kosmisk dans av sällsynt skönhet, den från den berömda kometen 12P/Pons-Brooks som kommer att kämpa mot den lysande stjärnan Hamal den 31 mars 2024. Denna improviserade astralbalett lovar att skaka om energier som vägleda oss och framför allt vår uppfattning om kärlek.

En kvintessens av oss, styrda av speciella tecken, kommer att korsas av oöverträffade vågor av attraktion och avstötning, som ritar om hjärtats och passionens linjer. Förbered dig på en kärleksrevolution, för när stjärnorna talar viskar de inte – de skriker.

1. Väduren: Kärleksimpuls

Det är passagen av kometen 12P/Pons-Brooks nära stjärnan Hamal som ligger i stjärnbilden Väduren, som kommer att få Väduren att vibrera med en ny kärleksenergi den 31 mars 2024. Detta eldtecken skulle kunna se denna himmelska händelse som en spak för att återuppväcka sin passion, sin lust och sin dynamik på en sentimental nivå. En spontan och uppriktig kärlek kommer att utgå från dem och skaka om deras dagliga liv.

2. Oxen: Uppenbarelse av sensualitet

Om Oxen är känd för sin jordnära och sensuella sida, kommer kometens närhet till Hamal att accentuera denna sensualitet, vilket gör den nästan magnetisk. Den 31 mars 2024 kommer Oxens infödda att se sina romantiska relationer få en ny intensitet. En oemotståndlig attraktion kommer att skapas mellan dem och deras partner.

3. Cancer: Djup av känslor

Cancer, vattentecken, mottagliga och känslomässiga, förbereder sig för att uppleva en intensiv dag under passagen av kometen 12P/Pons-Brooks. Det nära bandet mellan Kräftan och Månen, och inflytandet av dansen mellan kometen och Hamal, kommer att ge ett aldrig tidigare skådat djup till deras känslor. Rena och överflödande känslor kommer att dyka upp, vilket gör den 31 mars till en minnesvärd dag.

View this post on Instagram

A post shared by Clara Wallin (@lustattlara)

4. Vågen: Förnyad harmoni

Som ett lufttecken är Libran ständigt på jakt efter balans och harmoni, särskilt i sina relationer. Med kometens passage den 31 mars 2024 kommer dessa uppdrag att ta en oväntad vändning. Den kosmiska energin i denna himmelska händelse kommer att skapa en förnyad harmoni, vilket ger ett nytt perspektiv på deras relationer.

5. Stenbocken: Otyglad passion

Stenbocken, ett jordtecken, kommer att känna effekterna av den kosmiska dansen intensivt. Stenbocken är känd för att vara reserverad och allvarlig, men kan se den 31 mars 2024 som en dag av radikal förändring. Energin från denna komet kommer att släppa loss otyglad passion, vilket leder dem till att uppleva stunder fyllda med intensiv kärlek.

Den kosmiska dansen mellan kometen 12P/Pons-Brooks och stjärnan Hamal lovar att bli en milstolpe för dessa fem astrologiska tecken. Var och en på sitt sätt kommer att uppleva en dag rik på känslor och kärleksförvandlingar.

Glöm inte detta möte med stjärnorna, eftersom de har mycket att avslöja för dig. Tveka inte att dela den här artikeln med dina vänner och familj, och kom tillbaka imorgon för fler fascinerande astrologiska prognoser.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • 31 mars 2024: Kosmisk dans mellan kometen 12P/Pons-Brooks och stjärnan Hamal