Dyk ner i astrala mysterier: Upptäck din lyckodag under veckan 11-17 mars 2024!

Image
© Annavirkpanna

Välkommen alla, charmiga följare av stjärnorna och deras mysterier. När vi börjar veckan 11-17 mars 2024 är det dags att ta en titt på vad himlen har i beredskap för oss. Den här veckan kommer att styras av olika och kraftfulla influenser.

För det första kommer vår älskade sol att vara fast förankrad i Fiskarnas tecken och ingjuta en energi av medkänsla, intuition och dagdrömmer.

Det här är den perfekta tiden att fördjupa sig i ditt undermedvetna, att släppa loss din fantasi och att visa empati mot andra. Men närvaron av Merkurius i Väduren kommer att lägga till en dynamisk kontrapunkt till denna introspektiva Fiskarnas energi.

Vädurens livlighet och energi kommer att stimulera vår kommunikation, våra tankar och vårt beslutsfattande. Det är en knepig kombination, men om den hanteras väl kan den skapa vacker harmoni mellan handling och kontemplation.

Månen, under tiden, kommer att göra sin resa genom flera tecken under veckan, börjar med Lejonet och slutar med Skorpionen. Detta kommer att medföra olika nyanser av passionerade känslor, ökad känslighet och djup känslomässig transformation.

Slutligen uppmuntrar Venus inflytande i Oxen denna vecka fokus på kärlek, skönhet och sensuella nöjen.

Relationer kan få ökad betydelse och våra sinnen kommer att väckas. När vi navigerar genom dessa kraftfulla kosmiska vibrationer, inbjuder jag dig att öppna dig för dessa energiströmmar, använda dem för att upptäcka din lyckliga dag. Må din vecka vara fylld av ögonblick av positiv kosmisk utstrålning!

Väduren (21 mars – 19 april)

Din lyckodag den här veckan är tisdag. När du drivs av Merkurius dynamiska energi i ditt tecken kommer du att vara särskilt begåvad i allt som har med kommunikation och beslutsfattande att göra. Utnyttja denna dag för att ta djärva handlingar och ta ansvar. Dina livliga idéer och angelägna sinne hjälper dig att lyckas.

Oxen (20 april – 20 maj)

Fredag ​​kommer att vara din lyckodag. Venus inflytande i ditt tecken driver dig att omfamna kärlek, skönhet och sensuella nöjen. Det är en idealisk dag att tillbringa tid med dina nära och kära, uttrycka dina känslor och njuta av livets enkla nöjen.

Tvillingarna (21 maj – 21 juni)

Din lyckodag kommer att vara onsdag. Den kommunikativa energin av Merkurius i Väduren kommer att hjälpa dig att visa öppenhet och anpassningsförmåga. Var inte rädd för att dela med dig av dina idéer och förhandla fram kompromisser.

Cancer (22 juni – 22 juli)

Torsdag, Måndagen i Skorpionen, kommer att vara din lyckodag. Du kommer att uppleva en djupgående känslomässig transformation, som kan leda dig till viktiga insikter.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Måndag kommer att vara din lyckodag. Månen börjar sin vecka i ditt tecken och ger passionerade känslor och ökad känslighet. Använd denna energi för att uttrycka dina känslor utan begränsningar.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Din lyckodag kommer att vara lördag. Venus i Oxen inbjuder dig att fokusera på sensoriska nöjen och återknyta kontakten med naturen. Ta dig tid att koppla av och ladda batterierna.

Vågen (23 september – 23 oktober)

Söndag kommer att vara din lyckodag. Närvaron av Venus i Oxen kan göra denna dag särskilt fördelaktig för dina romantiska relationer. Tveka inte att dela dina känslor och visa din tillgivenhet.

Skorpionen (24 oktober – 22 november)

Din lyckodag kommer att vara torsdag. Månen kommer att avsluta sin veckokurs i ditt tecken, och bjuda in dig till en djup känslomässig förvandling. Detta är ett perfekt tillfälle för tillväxt och självförbättring.

Skytten (23 november – 21 december)

Tisdag kommer att vara din lyckodag. Med energin från Merkurius i Väduren kommer du att vara särskilt begåvad på kommunikation och beslutsfattande. Använd denna dag för att främja dina projekt och försvara dina idéer.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Din lyckodag kommer att vara fredag. Inflytandet från Venus i Oxen kommer att uppmuntra dig att fokusera på kärlek, skönhet och sensuella nöjen. Utnyttja denna dag för att unna dig själv och ta hand om dig själv.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Onsdag kommer att vara din lyckodag. Den kommunikativa energin av Merkurius i Väduren kommer att stimulera ditt sinne och uppmuntra utbyte. Det är en bra dag att dela med sig av dina idéer och föra dina projekt framåt.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Din lyckodag kommer att vara måndag. Solen i ditt tecken kommer att stimulera din medkänsla, intuition och dagdrömmer. Dra nytta av denna dag för att fördjupa dig i ditt undermedvetna och släppa loss din fantasi.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Dyk ner i astrala mysterier: Upptäck din lyckodag under veckan 11-17 mars 2024!