Explosiv astrologivecka från 15 till 21 januari 2024: Omvälvningar, inspiration och tur

Image
© Annavirkpanna

Kära astrologifantaster, Vi går in i den tredje veckan i januari 2024 med en brinnande önskan att lysa upp vår väg och förstå vad som väntar oss. Från den 15 januari till den 21 januari kommer det himmelska valvet att vecklas ut i all sin prakt för att erbjuda oss ett spektakel av stora planetariska influenser, som lovar att agera på vårt öde.

Den store vismannen i zodiaken, Saturnus, kommer att spela huvudrollen den här veckan. I samband med Pluto kommer detta mörka men kraftfulla inflytande att möjliggöra förnyelse och djupgående omstrukturering i våra liv. Låt oss vara redo att omfamna dessa oundvikliga förvandlingar med mod och beslutsamhet.

Venus, kärlekens och harmonins planet, kommer in i akvariets tecken i början av nästa vecka. Denna övergång lovar berikande sociala interaktioner, slumpmässiga möten och en djupare gemenskap med vårt inre.

Merkurius, gudarnas budbärare, kommer in i Vattumannen mot slutet av veckan, vilket kommer att stimulera vårt intellekt och nyfikenhet. Det här är en bra tid att lära sig nya saker, att utbyta idéer och att uttrycka vår sanning med klarhet och övertygelse.

Mars, handlingens och motivationens planet, kommer att förbli i Skorpionens tecken hela veckan. Denna position kommer att stärka vår beslutsamhet, vilket gör att vi kan möta alla hinder med ny styrka.

Influenserna från Jupiter i Fiskarna kommer också att vara påtagliga, vilket ger en våg av optimism och andlig generositet. Vi kommer att uppmanas att vända oss till våra drömmar, våra djupaste ambitioner och att tro på universums magi.

Det är därför en vecka rik på förvandlingar, introspektioner och nya kopplingar som väntar oss. Varje stjärntecken kommer att ha sin specifika lyckodag, där kosmiska energier kommer att vara optimalt anpassade för att stödja förverkligandet av dina önskningar och ambitioner.

Så håll utkik för att upptäcka din. Må universum vägleda dig och ge dig allt du önskar!

Väduren – 16 januari

Den 16 januari kommer månenergierna i Kräftan att anpassas till ditt Vädurtecken, vilket stimulerar ditt sjätte sinne och intuition. Denna dag är särskilt gynnsam för att bygga starkare band med dem runt omkring dig, särskilt när det gäller vänskap. Konjunktionen av Saturnus och Pluto kommer att gynna lösningen av konflikter och etableringen av ny relationsdynamik.

Oxen – 17 januari

Den 17 januari kommer Venus i akvariets tecken att öka din charm och din attraktionskraft. Mercurys inträde i Vattumannen kommer att stärka din förmåga att kommunicera tydligt och effektivt. Oxen kommer därför att ha ett utmärkt tillfälle att uttrycka sina känslor och anpassa sina handlingar till sina hjärtmål.

Tvillingarna – 18 januari

Den 18 januari kommer Mars i Skorpionens tecken att ge ny kraft till dina ambitioner, så att du kan övervinna alla hinder. Jupiter i Fiskarna kommer också att ge en våg av optimism och en energikick för Tvillingarna. Det är en idealisk dag för att genomföra nya projekt och ge sig ut på nya äventyr.

Cancer – 19 januari

Den 19 januari kommer Månen i Kräftan att anpassa sig till stjärnbilden Stenbocken och gynna handlingar relaterade till familj och hem. Saturnus och Pluto arbetar tillsammans för att hjälpa dig att göra djupgående förändringar i ditt personliga liv. Det är en gynnsam dag för att lösa inhemska frågor och stärka familjebanden.

Lejon – 20 januari

Den 20 januari kommer Venus i akvariet att få din karisma att lysa och stärka din naturliga magnetism. Effekterna av Merkurius i Vattumannen kommer att framhäva dina kommunikationsförmåga. Det är en utmärkt dag för Leo att lyfta fram sina ledaregenskaper och skapa viktiga nya kontakter.

Jungfrun – 21 januari

Den 21 januari kommer Mars in Scorpio att stimulera Jungfruns kreativa energi, vilket gör att de djärvt kan påbörja nya projekt. Jupiters inflytande i Fiskarna kommer också att vara påtagligt, vilket ger en våg av optimism och andlig harmoni. Det är därför en gynnsam dag för att förverkliga dina professionella ambitioner.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Explosiv astrologivecka från 15 till 21 januari 2024: Omvälvningar, inspiration och tur