Ge dig ut på en kosmisk resa: upptäck vad stjärnorna har i beredskap för ditt stjärntecken mellan den 5 och 11 februari 2024!

Image
© Annavirkpanna

Kära astrologiälskare, vi går in i en ny vecka, full av löften och överraskningar. Från 5 februari 2024 till 11 februari 2024 kommer vi att ge oss ut på en kosmisk resa som reserverar en mängd upptäckter och händelser för varje stjärntecken.

Kraftfulla energier är igång den här veckan, styrda av planeternas rörelse i vårt enorma universum. Planeterna fortsätter sin himmelska dans och skapar unika vibrationer som kommer att påverka våra dagar, vårt humör och våra möjligheter.

Mars, handlingens och viljans planet, kommer att fortsätta att lysa i Vattumannens vattentecken, vilket ger en förnyad djärvhet och spontanitet till vissa tecken.

Söta Venus, kärlekens och relationernas planet, kommer att flytta in i Oxens jordtecken, vilket accentuerar vårt behov av stabilitet och komfort i våra relationer och ekonomi.

Jupiter, zodiakens jovialiska jätte, kommer att fortsätta sin vistelse i Fiskarna och förse oss med optimism och tro på våra drömmar och ambitioner. Saturnus, karmans herre, förblir stadigt förankrad i Väduren och pressar oss att ta ansvar och skörda vad vi sår.

Månen, vårt närmaste och mest personliga inflytande, kommer att passera genom tecknen på Tvillingarna, Kräftan, Lejonet och Jungfrun under denna vecka.

Varje passage kommer att utlösa en mångfald av känslor och böjelser, särskilt att påverka våra dagliga känslor och intuition. Kära själar, förbered dig på att välkomna varje dag med ett öppet sinne och positiv förväntan.

Lita på att universum guidar dig genom upp- och nedgångar. Må varje tecken hitta sin chans och sin framgångsdag i denna eleganta kosmiska dans som väntar oss alla. Och kom ihåg, oavsett förutsägelser är ditt öde i slutändan i dina händer.

Väduren (21 mars – 19 april)

För dig kommer den lyckliga dagen att vara den 7 februari, under påverkan av månen i Kräftan. Det är en dag för att fatta viktiga beslut som har stor betydelse för din framtid. Din djärvhet och spontanitet, tack vare närvaron av Mars i Vattumannen, kommer att vara i full gång.

Oxen (20 april – 20 maj)

Stabilitet är vid horisonten för dig, Oxen. När Venus flyttar in i ditt tecken kommer du att känna dig mer bekväm och trygg i dina relationer och ekonomi. Den 9 februari blir din lyckodag.

Tvillingarna (21 maj – 21 juni)

Tvillingarna den 5 februari kommer att bli en minnesvärd dag för dig. Månen i ditt tecken kommer att förstärka din intuition och din förmåga att anpassa sig till alla situationer.

Cancer (22 juni – 22 juli)

Kräftan, den 6 februari är dagen då månen kommer in i ditt tecken och genererar ett flöde av djupa känslor och intuitioner. Det kommer att bli en lyckodag för dig.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Leo, gör dig redo att lysa den 8 februari. Månen i Lejonet kommer att accentuera din naturliga karisma och din förmåga att leda.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Jungfrun den 11 februari, med månen i ditt tecken, kommer att vara en bra dag för organisation och planering.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Vågen den 10 februari lovar att bli en lyckodag för dig. Du kommer att hitta en perfekt balans mellan ditt personliga och professionella ansvar.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen den 7 februari blir en positiv dag för dig. Du kommer att vara full av energi och beslutsamhet att uppnå dina mål.

Skytten (22 november – 21 december)

Skytten den 9 februari blir din lyckodag. Jupiter i Fiskarna kommer att öka din optimism och ditt självförtroende.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Stenbocken, den 10 februari kommer att vara en gynnsam dag för dig. Du kommer att känna dig mer stabil och säker på dina beslut.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Vattumannen den 5 februari kommer att vara en särskilt stimulerande dag för dig. Mars energier i ditt tecken kommer att stärka din djärvhet och spontanitet.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Fiskarna den 6 februari blir en lyckodag för dig. Jupiter i ditt tecken kommer att ge dig glädje och optimism.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Ge dig ut på en kosmisk resa: upptäck vad stjärnorna har i beredskap för ditt stjärntecken mellan den 5 och 11 februari 2024!