Hastighetstest: Hur lång tid tar det för dina ögon att upptäcka flickans cykel?

Image
© Annavirkpanna

Har du lite tid över? Varför inte utnyttja den till att ha lite kul och träna hjärnan samtidigt?

Vi har förberett ett mycket intressant IQ-test för dig. Du kommer att älska det. Det är ett visuellt test där du måste hitta ett dolt föremål.

Detta kommer att sätta din observationsförmåga och uppmärksamhet på prov, såvida du inte har en utmärkt förmåga att urskilja detaljer och högt utvecklad synskärpa. Så, är du redo för det?

Observationstest: ”Kan du hitta cykeln på under 15 sekunder?

Nedan visas en bild på en ung flicka som letar efter sin cykel. Hon var säker på att hon hade ställt den i cykelparkeringen innan hon utforskade omgivningarna. Nu när hon är tillbaka för att fortsätta sin cykeltur är den inte längre kvar.

© Annavirkpanna

Denna utmaning är det perfekta sättet att testa din observations- och analysförmåga. Du har 15 sekunder på dig att hitta den unga flickans cykel för att inte försena hennes schema. De bästa deltagarna lyckades lösa denna visuella gåta på mindre än 10 sekunder. Hur lång tid kommer det att ta för dig att hitta cykeln?

Det är upp till dig!

Visuellt test: Det rätta svaret

Nu när de 15 sekunderna har gått kan du upptäcka lösningen på denna visuella gåta nedan:

Lösningen

Faktum är att den unga flickan glömde att det inte fanns mer plats i cykelparkeringen när hon kom tidigare, så hon parkerade den någon annanstans.

Kan du se trädet i bakgrunden bakom flickan? Cykeln lutar sig mot stammen!

© Annavirkpanna

Lyckades du hitta cykeln? Hur lång tid tog det för dig att hitta den? Om det tog dig mindre än 15 sekunder, eller till och med mindre än 10 sekunder, har du en utmärkt observationshastighet. Om inte, måste du arbeta på din hastighet.

Och om du inte upptäckte cykeln alls kan du förbättra din synskärpa.

Faktum är att du kan utveckla dina visuella färdigheter med synövningar som kräver god koncentration och ett skarpt öga för detaljer.

Och du har säkert gissat att ögontester är en av de synövningar som kan hjälpa dig att förbättra din syn och ditt observationssinne.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Hastighetstest: Hur lång tid tar det för dina ögon att upptäcka flickans cykel?