IQ-test: Utmana din hjärna! Kan du hitta det saknade talet på 20 sekunder med örnögon?

Image
© Annavirkpanna

Visuella utmaningar är ett effektivt sätt att testa din synskärpa samtidigt som du stimulerar ditt sinne. Denna visuella utmaning är inget undantag!

Den sätter din analysförmåga och uppfattningsförmåga på prov. Utnyttja detta pussel för att träna ditt tålamod, minne, koncentration och kritiska tänkande. Du har 20 sekunder på dig att slutföra detta visuella test.

Visuellt test: ”Hitta det saknade talet på under 20 sekunder!

Visste du att visuella övningar är mycket effektiva för att stimulera din synskärpa och hålla ditt sinne skarpt? Det är därför de är så populära bland genier.

Dessa visuella tester håller dem smarta! Vill du mäta din intellektuella förmåga och förbättra din observationsförmåga? Gör detta visuella test nu!

Titta noga på bilden nedan i 20 sekunder och hitta det saknade talet. Det är en serie siffror som vid första anblicken ser ut att vara slumpmässigt uppradade.

© Annavirkpanna

Men om du är en bra observatör kommer du att kunna hitta den bakomliggande logiken. Motstå frestelsen att be någon om hjälp, men försök möta denna utmaning med dina unika färdigheter.

Lycka till !

IQ-test: Rätt svar

Nyckeln till att lösa denna utmaning ligger i din förmåga att snabbt analysera detaljerna och hitta den matematiska logiken som används i dem. Hur kom du ur det? Om du lyckades, grattis! Du har återigen visat din mentala smidighet. Du har verkligen örnögon.

Om du misslyckades i testet, ta reda på lösningen nedan. När du har förstått och analyserat det, lär dig av dina misstag och anta andra visuella utmaningar för att förbättra! Det är så genier arbetar med sina färdigheter, så varför inte imitera dem! Hitta de bästa visuella pusslen du kan träna med på vår hemsida.

Lösningen

Det saknade numret du behövde hitta är 45.

För att hitta det här svaret var du tvungen att lägga till siffrorna i den andra raden med den första siffran i den översta raden för att få numret i den högra rutan. Så du får:

På den första raden, lägg till med siffran 8 enligt följande:

12 + 8 = 20

20 + 8 = 28

I den andra raden lägger vi till 12, det första numret på den första raden:

18 + 12 = 30

30 + 12 = 42

Och på sista raden har du:

27 + 18 = 45

45 + 18 = 63

© Annavirkpanna

Om du har vänner eller familj som är redo för utmaningen, dela detta visuella pussel med dem och testa deras visuella färdigheter.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • IQ-test: Utmana din hjärna! Kan du hitta det saknade talet på 20 sekunder med örnögon?