Kinesisk astrologi: en vecka av förnyelse och tur för draken, tuppen och råttan från den 8 till den 14 januari 2024!

Image
© Annavirkpanna

Kära vänner, Vi är glada att kunna dela med oss ​​av den kinesiska astrologiska prognosen för veckan 8 till 14 januari 2024.

Den här veckan vände och stannade det kosmiska hjulet på ett särskilt intressant hexagram av I Ching.

Detta är en tid då himlens och jordens energier tycks smälta samman harmoniskt och skapa en kraftfull dynamik som i hög grad kommer att påverka våra förmögenheter och påminna oss om de osynliga krafter som styr våra liv.

Det mest anmärkningsvärda inflytandet denna vecka kommer från stjärnorna som styr Wood and Fire. Trä symboliserar tillväxt, förnyelse och styrka som kommer inifrån, medan Eld representerar passion, transformation och kreativ energi.

Tillsammans för dessa element oss in i en period av förnyelse och expansion, vilket stimulerar både vår ambition och vår inspiration. Veckan kommer också att domineras av inflytandet från Draken, Tuppen och Råttan.

Dessa tecken, kända för sin dynamik, intelligens och initiativförmåga, bör uppleva en exceptionell vecka när det gäller tur. Om du föddes under ett av dessa tecken, förbered dig på att ta emot viktiga möjligheter och uppnå oväntade framgångar.

Dessa förutsägelser är inte huggna i sten, utan snarare riktlinjer som hjälper dig att navigera i ditt liv med större klarhet och självförtroende. Kom ihåg att vår sanna förmögenhet ligger i vår förmåga att uppskatta de nuvarande ögonblicken, lära av våra utmaningar och ständigt sträva efter personlig tillväxt.

Omfamna denna vecka med ett öppet sinne, välkomna de möjligheter som dyker upp och kom ihåg att dela din lycka till andra. Generositet är trots allt den största formen av välstånd.

Dragon: A Week of Resurgence (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

För dem som är födda under drakens tecken, ger den här veckan en kraftfull energi av återuppståndelse. Dynamiken i Wood and Fire kommer att samverka för att öka ditt självförtroende och din ambition.

Din passionerade natur kommer att framhävas, vilket gör att du kan omvandla svårigheter till möjligheter. Dörrar kan öppnas i områden som du inte tidigare hade tänkt på. Omfamna dessa möjligheter med entusiasm och tveka inte att ta nya vägar.

Rooster: A week of evolution (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)

Veckan lovar att bli mångsidig och berikande för dem som är födda under tuppens tecken. Det är en period av förvandling som kommer att få dig att utvecklas både personligt och professionellt. Den harmoniska blandningen av trä- och eldenergier kommer att inspirera dig att ta djärva initiativ som kan leda till betydande framgångar. Håll dig medveten om din omgivning och var redo att kasta sig ut på varje tillfälle som ger sig.

Rat: A Week of Expansion (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

För dem som är födda under råttans tecken kommer denna vecka att domineras av en oväntad expansion. Stjärnorna som styr Wood and Fire kommer att skapa en miljö som främjar tillväxt och vidgar dina horisonter. Du kanske upptäcker nya passioner eller har chansen att ge dig in i tidigare outforskade områden. Omfamna denna tid av förnyelse och utforskning med en positiv attityd och en vilja att kliva utanför din komfortzon

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Kinesisk astrologi: en vecka av förnyelse och tur för draken, tuppen och råttan från den 8 till den 14 januari 2024!