Logiktest: Hur snabbt kan du identifiera handen på den rikaste kvinnan?

Image
© Annavirkpanna

Att ta reda på vem som är den rikaste kvinnan verkar lätt vid första anblicken. Men du kommer att behöva ett minimum av omdöme för att lyckas.

Detta IQ- och logiktest kommer att utmana ditt tänkande. Det kommer att hjälpa dig att skärpa ditt sinne och bedöma din nivå av resonemang. Klarar du utmaningen?

Ta en titt på bilden av vårt ”rikaste” handtest.

Lös Wealthy Hand Test: kan du räkna ut vilken av de tre kvinnorna som är rikast på mindre än 60 sekunder?

För att lyckas med denna spännande utmaning är regeln enkel: allt du behöver göra är att titta noga på de tre händerna som visas i bilden.

Baserat på vad du ser måste du identifiera vilken av de tre händerna som tillhör den rikaste kvinnan.

© Annavirkpanna

För att hitta rätt svar ligger lösningen i själva bilden. Allt du behöver göra är att hålla ögonen öppna och vara uppmärksam på varje detalj som kan hjälpa dig att klara detta logiktest.

Du måste undersöka varje hand med sunt förnuft och djupgående analys, på mindre än 60 sekunder. Om du känner att du kan skilja på rätt och fel är det dags att börja din utmaning.

Att lösa ett IQ-test: ett roligt sätt att stimulera din kognition

IQ- och logiktester är mycket mer än bara hobbyer. De är ett bra sätt att ha kul mellan uppgifterna.

Men de hjälper dig också att förbättra din analytiska förmåga och testa din slutledningsförmåga.

Dessa utmaningar kan också förbättra din problemlösningsförmåga, liksom din förmåga att se skillnaden mellan rätt och fel.

Genom att utföra dessa visuella tester utvecklas din koncentration avsevärt och dina kognitiva färdigheter stimuleras. Den här typen av utmaningar låter dig resonera både kreativt och analytiskt, vilket ger din hjärna ett komplett träningspass.

Testlösning: vilken hand är rikast?

Lyckades du på en minut räkna ut vilken av de tre händerna som tillhörde den rikaste kvinnan? Kunde du hitta den detalj som gjorde skillnaden? Du var faktiskt tvungen att välja hand 3.

© Annavirkpanna

Faktum är att allt vi behövde göra var att jämföra tillbehören på varje hand. Hand 1 bär en falsk klocka. Den har inskriptionen ”VerSSace”, vilket bevisar att det är en blek kopia av en Versace-klocka.

Hand 2 bär ett tjockt armband i guldimitation med repor på flera ställen. Slutligen bär hand 3 ett armband med äkta ädelstenar.

Om du inte har kommit fram till denna slutsats, oroa dig inte. Öva med våra andra IQ-tester för att förbättra ditt logiska sinne.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Logiktest: Hur snabbt kan du identifiera handen på den rikaste kvinnan?