Logiktest: testa din IQ och hitta koden på 40 sekunder!

Image
© Annavirkpanna

Välkommen till alla pusselälskare! Idag kommer vi att erbjuda dig en logik- och tankeutmaning som är mycket populär på sociala nätverk.

Ditt uppdrag om du accepterar det är att hitta den hemliga koden i en bild. Den här bilden innehåller 5 falska kombinationer som ger ledtrådar.

Logik- och tanketester är ett av de mest populära spelen. De kräver att spelare analyserar visuella och/eller verbala data för att hitta någon form av lösning eller resultat.

Utmaningar som ber deltagarna att hitta koden är särskilt populära eftersom de är lätta att förstå och lösa. Du kan hitta sådana här pussel på olika sociala nätverk.

Dessa utmaningar kan vara väldigt stimulerande eftersom de kräver att du analyserar varje detalj för att komma fram till rätt lösning.

För att klara dagens utmaning måste du hitta den 3-siffriga koden genom att analysera bilden som tillhandahålls.

© Annavirkpanna

Är du redo att anta utmaningen? Så visa oss vad du kan!

Reglerna att följa för att lösa utmaningen

För att lyckas med denna utmaning måste du observera och koncentrera dig noggrant. Det finns regler att följa för att hitta rätt 3-siffrig kod. För att hitta koden måste du observera de färgade prickarna som är arrangerade efter varje kombination av 3 siffror.

Vit prick betyder att ett av siffrorna inte finns, gul prick betyder att ett av siffrorna finns men inte i rätt ruta, grön prick betyder att ett av siffrorna finns i rätt ruta.

Den här utmaningen är av en svår nivå, vilket framgår av svårighetsreglaget i bilden. Du måste därför noggrant observera varje kombination och varje färgpunkt för att hitta rätt kod och lyckas i denna utmaning.

Uppmärksamhet! De färgade prickarna är inte placerade i ordning. Du har 40 sekunder på dig att hitta koden eller slutföra utmaningen innan tiden rinner ut.

För att korrekt lösa dagens gåta är det nödvändigt att ha god logik och träna ditt sinne. Din hjärna har en enorm potential och det är viktigt att träna den för att hålla den på topp.

Genom att träna ditt logiska sinne kommer du att lättare kunna lösa komplexa pussel.

Studier har visat att regelbunden träning av din hjärna inte bara kommer att förbättra din förmåga att lösa pussel, utan också förstå matematiska begrepp bättre och tänka snabbare.

Genom att arbeta med dagens pussel kommer du att utmana dig själv och berika ditt sinne.

Lös koden för att upptäcka den hemliga lösningen!

Vi vet att du ivrigt väntar på att upptäcka lösningen på vår utmaning. Tja, här är bilden med koden att hitta: den är färgad och siffrorna som utgör koden är färgade.

Kunde du hitta svaret på mindre än 40 sekunder? Så grattis! Du har hittat dagens kod, den är 205!

© Annavirkpanna

Om du inte hittar svaret inom tidsgränsen kan du alltid försöka igen. Vi är säkra på att du hittar rätt kod och upptäcker vår hemliga lösning!

Vi uppmanar dig att utmana dina vänner och din familj genom att dela den här artikeln med dem. Vi lägger ner mycket tid på att bygga alla de roliga spel vi ger dig varje dag, och vi skulle älska om den här artikeln delades på sociala nätverk.

Det är ett bra sätt att njuta av spelen tillsammans och ha kul! Så varsågod och dela den!

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Logiktest: testa din IQ och hitta koden på 40 sekunder!