Logiskt test: På mindre än 60 sekunder, kan du identifiera Mikes gravida fru?

Image
© Annavirkpanna

Detta intelligenstest kan vara lite svårt om du inte har ett bra analytiskt sinne och tillräckligt tränad slutledningsförmåga. Det kräver ett visst mått av insikt för att lösas.

Om du tror att ditt sinne är tillräckligt skarpt för att lösa det, bör du ta steget nu.

Att anta denna utmaning är ett utmärkt tillfälle att testa och stimulera dina mentala förmågor.

Denna visuella gåta testar din logik, intellektuella finess och ditt kritiska tänkande. Att lösa den är en berikande upplevelse för din kognitiva utveckling.

60 sekunder: tiden att hitta Mikes fru

I denna logiska utmaning är ditt uppdrag att hjälpa Mike att hitta sin fru. Han är sängliggande och lider av en hjärnskakning som har fått honom att tappa minnet.

Hjälp honom att identifiera sin fru: hon är gravid och ska snart föda. Hon är en av tre kvinnor vid hans sängkant, som alla verkar vänta barn.

© Annavirkpanna

För att ytterligare stimulera dina mentala förmågor har du bara 60 sekunder på dig att ge ditt svar.

Intellektuella och logiska utmaningar: stimulera dina hjärnor matta av rutin

Tvärtemot vad många tror är våra IQ-tester inte bara för underhållning. De låter dig verkligen ta en paus och ha kul mellan två uppgifter. Men de är också ett utmärkt sätt att träna din kognition och förbättra ditt resonemang.

Genom att lösa dessa visuella pussel stärker du ditt logiska sinne, din tankeförmåga såväl som din koncentration. De stimulerar också din hjärna, som ofta bedövas av dagliga rutiner. Dessutom förbättrar de dina färdigheter i att lösa komplexa problem.

Logiktestlösning: Kände du igen Mikes fru?

Att klara detta IQ-test är endast möjligt om du noggrant observerar bilden som presenteras. Hon döljer flera ledtrådar som kommer att leda dig till Mikes riktiga fru.

Vi vet bland annat att hans sambo är på väg att föda. Detta utesluter då kvinnan längst till vänster på bilden.

Hon verkar fortfarande vara i ett tidigt skede av sin graviditet. Fortfarande enligt detta resonemang är det också omöjligt att kvinnan i mitten är Mikes fru.

Hon har förvisso en väldigt rund mage, men att bära höga klackar ger henne bort. Av detta kan vi dra slutsatsen att hon inte är på väg att föda. Vilket lämnar oss med kvinnan längst till höger.

Det är definitivt hans fru eftersom hon har en väldigt rund mage och skosnörena är olösta. Detta element kan innebära att hon inte kan knyta dem utan hjälp av sin man.

© Annavirkpanna

Om du har följt detta resonemang, grattis! Du har en utmärkt analytisk förmåga. Om inte, bli inte avskräckt om du misslyckas.

Du har trots allt haft möjlighet att utmärka dig och ha kul. Genom att öva med våra andra IQ-test kommer du att öka dina chanser att lyckas avsevärt.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Logiskt test: På mindre än 60 sekunder, kan du identifiera Mikes gravida fru?