Lös detta visuella pussel på 20 sekunder för att öka din matematiska intelligens!

Image
© Annavirkpanna

Testa dina mattekunskaper och ha roligt på samma gång med dagens utmaning! Dessutom är mattepussel mycket mer än bara intellektuella övningar.

De utvecklar också ditt logiska tänkande och din analytiska förmåga, och stimulerar din hjärna på ett underhållande och pedagogiskt sätt.

Detta IQ-test är lämpligt för både barn och vuxna, så du kan lösa det på egen hand eller föreslå det för familj och vänner.

Vänta inte längre med att dyka ner i denna fängslande utmaning och bevisa att du behärskar siffror!

Visuellt test: ”Hitta det saknade talet i detta matematiska pussel på 20 sekunder!

Om du gillar IQ-tester och matematiska pussel är det här pusslet för dig! Sätt ditt logiska sinne på prov med denna stimulerande matematiska utmaning.

Det handlar om att använda alla dina logiska och matematiska färdigheter för att identifiera det saknade numret i pusslet nedan.

© Annavirkpanna

Som du kan se är detta inte ett slumpmässigt valt tal. Det är resultatet av en serie siffror som följer ett aritmetiskt mönster som är specifikt för den serien.

Det är denna logik som du måste hitta för att klara denna utmaning. Dessutom har du en begränsad tid på dig att göra det. Du har bara 20 sekunder på dig att försöka och lyckas.

Detta matematiska pussel kräver djupt tänkande och en tydlig förståelse för matematiska principer. Har du vad som krävs för att lösa det på under 20 sekunder? Bevisa det nu!

IQ-test: Rätt svar

Försök att lösa detta visuella pussel själv innan du läser lösningen. Titta bara på den för att kontrollera ditt svar eller om de 20 sekunderna har gått utan att du har lyckats lösa utmaningen.

Lösningen

6×9=54, 54/2=27

8×7=56, 56/2=28

På samma sätt,

11×4=44, 44/2=22

Det saknade värdet är därför 22.

© Annavirkpanna

Om du har hittat svaret, grattis till dina matematiska färdigheter! Om inte, oroa dig inte. Genom att försöka dig på denna matematiska utmaning har du redan stimulerat ditt sinne och tänjt på dess gränser.

Fortsätt att öva med kognitiva övningar för att ytterligare förbättra din problemlösningsförmåga, utveckla ditt logiska resonemang och fullända din intelligens.

Studier har visat att lösa pussel som detta är fördelaktigt för kognitiv funktion, minne och övergripande mental smidighet.

Så gå till vår webbplats för att hitta din nästa hjärnutmaning! Tveka inte att bjuda in dina vänner och din familj att delta.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Lös detta visuella pussel på 20 sekunder för att öka din matematiska intelligens!