Observation och hastighetstest: Försök att hitta symaskinen på 10 sekunder utan hjälp av en annan person!

Image
© Annavirkpanna

I en värld av onlinespel och underhållning är IQ-tester och visuella spel oslagbara.

Är du också ett fan av dessa roliga hjärnutmaningar? Det är bra, för idag har vi förberett ett test för dig som är både utmanande och roligt!

Om du vill mäta dina observationsförmåga eller bara hålla ditt sinne aktivt under en paus för att inte bli uttråkad, är följande visuella pussel för dig! Kan du lösa det inom tidsfristen?

Visuellt test: ”Kan du hitta designerns symaskin? »

Det säger sig självt att symaskinen är det bästa verktyget för varje sömmerska och designer. Detta instrument är väsentligt för skapelser, omklippning eller retuschering, och utgör en outtömlig källa till möjligheter när det är i dessa konstnärers kreativa händer. På bilden nedan har vår sömmerska tappat sin symaskin ur sikte; vad synd !

Det är här du måste komma in. Hjälp henne att hitta sitt arbetsverktyg så att hon kan avsluta sina beställningar i tid. Är du med?

Följande bild visar en syverkstad. Symaskinen som vanligtvis används av hantverkaren kunde inte ha gått särskilt långt. Du har sedan 10 sekunder på dig att upptäcka det.

© Annavirkpanna

IQ-test: Rätt svar

De 10 sekunderna gick snabbt. Räckte de för att du skulle kunna hitta symaskinen?

Om ja, betyder det att du har bra ögon. Din känsla för observation är utan tvekan mycket hög och ditt sinne visar sig vara mycket skarpt.

Om du inte har lyckats lösa dagens visuella gåta så avslöjar vi lösningen nedan.

Lösningen

Tittar du noga längst ner till vänster på bilden kan du se att symaskinen står framför tygrullarna på golvet, gömd under ett lila tyg.

© Annavirkpanna

Hade du problem med att hitta symaskinen? Vi har lösningen som hjälper dig att utveckla din analys- och observationsförmåga.

Vi pratar om visuella utmaningar! Faktum är att dessa roliga och underhållande spel är utmärkta verktyg för att förbättra din förmåga att urskilja detaljer och din analytiska förmåga.

Du kan hitta de bästa tidsbegränsade visuella testerna för att träna din tankeförmåga på vår webbplats. Känn dig fri att spendera lite tid där på din fritid.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Observation och hastighetstest: Försök att hitta symaskinen på 10 sekunder utan hjälp av en annan person!