Observationstest: Om du har ett bra öga, ta reda på vilken av dessa päron som inte har någon kikare på 10 sekunder!

Image
© Annavirkpanna

Har du hört talas om det berömda visuella spelet ”Hunt and Seek”, som ges till barn för att stimulera deras visuella färdigheter?

Det test vi har bokat åt dig idag är lite som den aktiviteten, förutom att vi har gjort det mer lämpligt för vuxna och svårare, med en bestämd tidsgräns.

Men precis som denna barnunderhållning testar och utvecklar denna visuella utmaning din synskärpa, ditt minne och din observationsförmåga.

Det finns inget bättre sätt att testa synen och ha roligt på samma gång! Är du redo för det? Ta reda på vad det här testet handlar om innan du börjar!

Visuell gåta: ”Vilket päron på bilden har ingen partner?

Enligt ett albanskt ordspråk: ”Päronet mognar genom att titta på det andra päronet”, kan man tro att päron växer och mognar i par.

Och om vi fortsätter med denna logik är dessa två päron som tvillingar. Det är faktiskt vad bilden nedan bevisar.

© Annavirkpanna

Var och en av dessa päron har en partner, en tvilling som ser exakt ut som den, förutom en. Dagens utmaning är att på bara 10 sekunder lista ut vilket av päronen i bilden som inte har en tvilling.

För att klara detta visuella test på bästa möjliga sätt ska du börja med att koncentrera dig hårt och sedan bara fokusera på bilden och dess detaljer.

När dina ögon är fokuserade på päronen är du redo att starta stoppuret.

Lycka till!

Visuellt test: Rätt svar

De 10 sekunderna är slut och du kan hitta lösningen på denna visuella gåta nedan.

Lösningen

Det enda päronet i den här bilden som inte har en tvilling är det med det glada uttrycket. Det är i den andra raden till höger.

© Annavirkpanna

Gav du rätt svar på 10 sekunder? Det var bra! Om inte, har du misslyckats med dagens visuella test. Men du behöver inte vara nöjd med det här resultatet.

Du kan bevisa att du har utmärkt syn genom att anta en ny utmaning av det här slaget. Varför inte prova igen med ett av de roliga visuella pusslen på vår webbplats? Du kan också bjuda in dina vänner och familj att göra det med dig.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Observationstest: Om du har ett bra öga, ta reda på vilken av dessa päron som inte har någon kikare på 10 sekunder!