Omfamna de kosmiska energierna: Upptäck din lyckodag mellan den 22 och 28 januari 2024!

Image
© Annavirkpanna

Kära stjärnornas vänner, välkomna till en ny vecka rik på kosmiska energier från 22 januari 2024 till 28 januari 2024. Förbered dig på att omfamna de himmelska vibrationerna som är på väg att påverka vårt gemensamma öde.

Den kommande veckan präglas av Jupiters rörelse till Fiskarna som lovar alla tecken riklig tur och möjligheten till expansion inom olika områden av våra liv.

När vi navigerar den här veckan kan du förvänta dig oväntade möjligheter, tur och ett stort överflöd av kosmiska välsignelser.

Samtidigt kunde torget mellan Mars i Skytten och Neptunus i Fiskarna skapa lite förvirring och en önskan att fly. Det kommer därför att vara viktigt att hålla fast vid och fokusera på våra mål.

Men tack vare månens inflytande som växelvis kommer att passera genom tecknen på Tvillingarna, Kräftan och Lejonet den här veckan, kommer vi alla att ha möjlighet att uttrycka våra känslor mer fritt, att ge näring åt våra intima relationer och att öka vårt självförtroende .

Nu är det dags att upptäcka din lyckodag enligt ditt stjärntecken i denna vecka full av löften. Kom ihåg att även om planeterna kan påverka våra liv har vi fortfarande kontroll över våra beslut och vårt öde.

Väduren (21 mars – 19 april)

Den 26 januari är din lyckodag den här veckan. Jupiter i Fiskarna kommer att ge dig ett överflöd av tur inom arbetsområdet.

Du kan förvänta dig beröm och erkännande för ditt hårda arbete. Var noga med att inte gå vilse i suddigheten som orsakas av torget mellan Mars och Neptunus, håll fokus på dina mål och undvik onödiga distraktioner.

Oxen (20 april – 20 maj)

Din lyckodag kommer att vara den 24 januari. Din känslighet kommer att vara på topp när månen passerar i Kräftan. Det kommer att vara en idealisk dag för att komma närmare dina nära och kära och uttrycka dina känslor. Jupiter i Fiskarna kan också ge oväntade ekonomiska möjligheter.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Den 23 januari är din lyckodag. Månen kommer att passera genom ditt tecken, vilket förstärker ditt självförtroende och din kommunikationsförmåga. Använd denna dag för att dela med dig av dina idéer och visioner.

Cancer (21 juni – 22 juli)

Den 25 januari är din lyckodag. Kosmiska välsignelser kommer att regna ner över dig tack vare Jupiter i Fiskarna. Räkna med att turerna vänder på alla områden i ditt liv. Se till att du uttrycker dina känslor med dem du älskar.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Din lyckodag kommer att vara den 27 januari. Tack vare månen i Lejonet kommer du att utstråla självförtroende och energi. Den här dagen är perfekt för att göra något nytt eller hävda dina idéer.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Den 22 januari är din lyckodag den här veckan. Jupiter i Fiskarna kommer att ge riklig tur i de mystiska aspekterna av ditt liv. Håll ett öppet sinne eftersom oväntade möjligheter kan dyka upp sig.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Den 28 januari blir din lyckodag. Månen som rör sig in i Lejonet kommer att öka ditt självförtroende och uppmuntra uttrycket av ditt sanna jag. Var modig och ta kalkylerade risker för att uppnå dina ambitioner.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Din lyckodag är den 26 januari. Jupiter i Fiskarna kommer att ge ett överflöd av tur i dina personliga och professionella relationer. Det här är den perfekta tiden att reparera brända broar och återknyta kontakten med gamla bekanta.

Skytten (22 november – 21 december)

Den 24 januari kommer att vara din lyckodag, med Mars som positivt påverkar ditt tecken. Förvänta dig dynamisk energi som hjälper dig att utföra dina uppgifter med beslutsamhet och effektivitet.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Din lyckodag kommer att vara den 22 januari. Jupiter in Pisces lovar expansion i din karriär, så var redo att ta vara på alla möjligheter som kommer i din väg.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Den 28 januari är din lyckodag. Månen i Lejonet hjälper dig att uttrycka dina känslor och stärka dina mellanmänskliga relationer. Håll dig centrerad trots det potentiella kaoset runt dig.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Din lyckodag är den 27 januari. Med Jupiter i ditt tecken kan du förvänta dig ett överflöd av tur och expansion inom olika områden av ditt liv. Nu är det perfekta tillfället att ta risker och gå ut ur din komfortzon.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Omfamna de kosmiska energierna: Upptäck din lyckodag mellan den 22 och 28 januari 2024!