Personlighetstest: det du ser först avgör din sanna personlighet

Image
© Annavirkpanna

Personlighetstester väcker allt större intresse för sin förmåga att avslöja dolda aspekter av vår karaktär.

Tanken att våra första visuella intryck kan avslöja vår inneboende natur är fascinerande. Dessa bedömningar gör anspråk på att erbjuda ett fönster mot våra sanna inre jag.

© Annavirkpanna

Äpplet bitit på båda sidor

Om ditt första öga var på äpplet som bitits på båda sidor, är du förmodligen en person som inte tvekar att ta itu med problem från alla vinklar. Du söker sakers essens, nyfiken på det som inte direkt syns.

Ditt tillvägagångssätt är ett av djup analys och en önskan att förstå bortom det yttre.

Du kan ha en stark böjelse för inre reflektion och introspektion. Andra ser dig ofta som seriös och beslutsam.

Detta kan göra dig till en utmärkt strateg, alltid redo att utforska olika sidor av en situation innan du fattar ett beslut.

Två ansikten

Om det var bilden av de två ansiktena som först fångade din uppmärksamhet, är du förmodligen väldigt relationsorienterad.

Din förmåga att uppfatta dualiteter i livet gör dig skicklig på att förstå och navigera i den sociala världen med lätthet. Du har en stark känsla av empati och är ofta den som människor vänder sig till för att få råd eller tröst.

Sociala interaktioner är ett välbekant område för dig där du utmärker dig utan synbar ansträngning. Du ses som en sällskaplig person, med en naturlig förmåga att upptäcka och svara på andras känslomässiga behov, vilket gör dig till en värdefull vän eller kollega.

Visste du ?

Michel de M’Uzan (1921-2014) var en fransk psykoanalytiker och psykiater. En student till Daniel Lagache, han var en av medgrundarna av Psychoanalytic Association of France (APF) 1964.

Erkänd för sina teoretiska bidrag inom psykoanalysen har han utforskat olika fält som metapsykologi, psykosomatik och konstnärligt skapande. Ett anmärkningsvärt faktum relaterat till hans arbete är hans teori om paradoxal identitet.

De M’Uzan utvecklade denna föreställning för att beskriva ett fenomen där individen antar beteenden som verkar motsäga hans personlighet eller hans vanliga övertygelser. Denna teori har berikat förståelsen av försvarsmekanismer inom psykoanalys och har haft ett betydande inflytande på klinisk praktik och teoretisk reflektion inom detta område.

Och där har du det, kära äventyrare av psyket, din själs spegel kan ha klarnat lite idag!

Tack för att du spelar spelet med oss. Glöm inte, vi träffas imorgon på vår sida för att utforska nya horisonter för din personlighet.

Dela detta lilla roliga ögonblick med dina vänner och tänk på att dessa tester är till för att le och ha kul utan vetenskaplig anspråk. Ses snart !

Innehåll

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Psykologi
  • Personlighetstest: det du ser först avgör din sanna personlighet