Personlighetstest: Skog eller läppar? 2 val för 2 mycket olika karaktärer

Image
© Annavirkpanna

Personlighetstester är ett roligt och informellt sätt att lära känna oss själva bättre och förstå vad som driver oss.

De kan också hjälpa oss att fundera över vårt beteende och våra val, och upptäcka saker om oss själva som vi inte visste att vi hade.

Det är ett test som ger dig två motsatta val för att upptäcka din karaktär.

Testet bygger på en psykologisk metod, som innebär att man bedömer en persons preferenser för en viss situation eller ett visst objekt.

Resultaten ger dig värdefull information om de aspekter av din karaktär som är viktiga i ditt liv och som i hög grad påverkar vilken typ av individ du är.

© Annavirkpanna

Människor som ser skogen först

Människor som väljer skogen är ofta drömmare och visionärer. De har en fantastisk fantasi och är väldigt kreativa.

De är djupa, eftertänksamma tänkare med en långsiktig vision. De ser saker ur ett helhetsperspektiv och är mer intresserade av allmänna idéer och koncept snarare än detaljer.

De är mer fokuserade på helheten och behöver tid för att utforska och förstå världen.

Människor som ser läpparna först

Människor som väljer läppar är ofta väldigt praktiska. De är intresserade av fakta och logik snarare än abstrakta idéer.

De är mycket observanta och tenderar att fokusera på detaljer snarare än helheten. De söker konkreta lösningar på problem snarare än teoretiska lösningar. De visar pragmatism och har en stor ansvarskänsla.

Visste du?: Wladimir Granoff

Wladimir Granoff (född 7 maj 1928 i Sankt Petersburg) är en fransk läkare, psykiater och psykoterapeut utbildad vid Freudian School of Paris. Han studerade vid den medicinska fakulteten i Paris och doktorerade i human- och samhällsvetenskap vid universitetet i Paris VIII.

Han är fullvärdig medlem i Paris Psychoanalytic Society. Granoff är känd för sitt arbete inom missbruk och psykiatriska störningar. 1989 utsågs Wladimir Granoff till hedersprofessor vid René Descartes-universitetet i Paris V.

Han bidrog till utvecklingen av kognitiva beteendeterapier och är känd för sitt främjande av psykoanalytiska tillvägagångssätt. Han har också varit en stark förespråkare för användning av psykotropa mediciner för att behandla psykisk ohälsa.

Det anmärkningsvärda faktum som är kopplat till Wladimir Granoffs arbete är hans främjande av psykoanalytiska tillvägagångssätt inom området för behandling av missbruk och psykiatriska störningar.

Han trodde faktiskt att psykoanalysens grundläggande principer borde tillämpas på patienter som lider av beroende för att ge effektivare och mer holistisk behandling. Han är engagerad i att främja denna vision under hela sin karriär.

Tack alla för att ni tog er tid att göra detta test! Tveka inte att dela det med dina vänner om du gillade upplevelsen. Vi ses imorgon på vår sida för ett nytt test!

Detta test är endast för underhållningsändamål och har inget vetenskapligt värde. Kul !

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Personlighetstest: Skog eller läppar? 2 val för 2 mycket olika karaktärer