Personlighetstest: Vad såg du först? Ditt val kommer att avslöja om du är självisk eller omtänksam.

Image
© Annavirkpanna

Personlighetstestet är en fascinerande introspektiv resa. Med en enkel fråga: ”Vad såg du först?”, gör de anspråk på att avslöja dolda aspekter av vårt väsen.

Dessa tester väcker nyfikenhet och skepticism och lovar att kasta ljus över om vår natur är självisk eller altruistisk.

© Annavirkpanna

Träd: En symbol för ditt oberoende

Om under testet det första dina ögon fångade var träd, kan detta tyda på en djupt oberoende och självförsörjande personlighet.

Du är någon som är självförsörjande, inte rädd för att gå livets väg ensam. Din förmåga att dra inifrån dig de nödvändiga resurserna är anmärkningsvärd.

Denna tendens skulle dock kunna tolkas av vissa som ett tecken på själviskhet, även om detta inte nödvändigtvis är fallet. Det kan helt enkelt vara så att du värderar ditt personliga utrymme högt och är fokuserad på dina egna mål och individuell tillväxt.

Såg du några ansikten? Nyckeln till din altruism

För dem som först såg ansikten, kanske du förkroppsligar andan av osjälviskhet. Denna primära uppfattning antyder att du är naturligt orienterad mot andra, alltid redo att lyssna och stödja.

Du har den medfödda förmågan att känna igen andras känslor och behov, vilket gör dig till en lojal vän och medkännande partner.

Din tendens att sätta andras behov före dina egna kan ibland riskera att leda till självglömska, men framför allt visar det på en generositet i hjärtat och en stor förmåga till empati.

Visste du ?

René Allendy (1889-1942) var en fransk läkare, psykoanalytiker och författare. Allendy föddes i Paris den 19 februari 1889 och spelade en betydande roll i införandet av psykoanalys i Frankrike.

Efter att ha tagit examen i medicin 1911, blev han intresserad av homeopati innan han övergick till psykoanalys och blev en av grundarna av Psychoanalytic Society of Paris (SPP) 1926.

En höjdpunkt i hans karriär är hans försök att integrera astrologi med psykoanalytisk praktik. Allendy var övertygad om att astrala konfigurationer hade ett inflytande på det mänskliga psyket och inkorporerade ofta astrologiska element i sina terapeutiska analyser.

Detta tillvägagångssätt har varit kontroversiellt inom det psykoanalytiska samfundet och har bidragit till debatter om gränserna mellan vetenskap och ockultism.

Trots detta upprätthöll Allendy ett holistiskt tillvägagångssätt och försökte koppla samman fysiska, känslomässiga och andliga aspekter i behandlingen av sina patienter. René Allendy dog ​​den 12 juli 1942 efter att ha kämpat mot en allvarlig sjukdom.

Hans bidrag till psykoanalysen och hans intresse för astrologi är fortfarande anmärkningsvärda punkter som illustrerar hans önskan att utforska vetenskapens och mystikens gränser.

Tack för att du spelar spelet och utforskar din personlighets vändningar! Jag hoppas att du tyckte att detta var både roligt och ögonöppnande.

Besök radiotips.fr i morgon för att upptäcka ett nytt test som säkerligen kommer att väcka din nyfikenhet.

Glöm inte att dela denna lilla stund av roligt med dina vänner! Och kom ihåg, dessa tester är till för att lägga till lite lätthet till våra dagliga liv, utan vetenskaplig anspråk.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Psykologi
  • Personlighetstest: Vad såg du först? Ditt val kommer att avslöja om du är självisk eller omtänksam.