Syntest: Leta efter ordet ”Bird”! Endast personer med exceptionell syn klarar denna utmaning.

Image
© Annavirkpanna

Ibland tappar vi bort viktiga saker. Det kan vara en nyckel, strumpor, pennfodral osv. Det värsta är att vi verkligen kämpar för att hitta dem.

I den här typen av situationer är det ofta minnet och koncentrationen som brister. Detta visuella test hjälper dig att förbättra dina kognitiva färdigheter.

Det hjälper dig att skärpa ditt observationssinne så att du snabbt kan hitta borttappade föremål.

Hur fungerar utmaningen?

Utmaningen består i att hitta ordet « bird » gömt bland flera alfabet. I bilden hittar du bokstäverna D, B, I, R och T. Bilden visar 5 rader.

© Annavirkpanna

Du kan behöva dessa uppgifter. Dessutom kan arrangemanget av karaktärerna komplicera saker och ting lite, eftersom de är placerade bredvid varandra.

Några praktiska tips

Få inte panil. Här är några användbara tips för att lösa denna utmaning.

Leta efter specifika egenskaper som särskiljer bokstäverna B, I, R och D. Till exempel har D en slinga, B har en viss form, etc.

Genom att känna till den korrekta sekvensen av bokstäver i ordet ”fågel”, försök att hitta denna anpassning bland de tillgängliga tecknen.

Titta horisontellt, vertikalt och diagonalt. Ordet kan ordnas i vilken riktning som helst.

Om andra tecken eller mönster kan vara förvirrande, försök att eliminera dem tillfälligt för att bara fokusera på bokstäverna i ”fågel”.

Markera eller gruppera bokstäverna B, I, R och D när du hittar dem. Detta kan hjälpa dig att undvika att förväxla dem med andra karaktärer.

Var tålmodig och metodisk i ditt förhållningssätt. Ta dig tid att undersöka varje del av bilden.

Var är « BIRD »?

Faktum är att ordet fågel var djupt kamouflerat i de andra bokstäverna, vilket gjorde utmaningen särskilt svår.

Dessutom liknar orden som används morfologiskt. Så oroa dig inte om du hade problem med att hitta rätt svar.

Som en lösning; vet att du kommer att kunna identifiera ordet ”FÅGEL” på den tredje raden. Bläddra med blicken över alla bokstäverna i den här raden och du hittar omedelbart den berömda  « BIRD ».

© Annavirkpanna

Fler pussel

Gillade du den här utmaningen? Skulle du vilja göra ett nytt test? Observera att du kan genomföra så många utmaningar som du vill. Det finns enklare gåtor, men det finns också mer komplexa gåtor som är nästan omöjliga att lösa.

Dela med dig av dina erfarenheter till dina vänner och/eller familj. Som ordspråket säger: ”Ju galnare, desto roligare”. Din fördel är att du, förutom att ha roligt, också förbättrar din observations- och koncentrationsförmåga. Så du kommer att kunna hitta borttappade föremål lättare.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Syntest: Leta efter ordet ”Bird”! Endast personer med exceptionell syn klarar denna utmaning.