Syntest: Tror du att dina ögon är tillräckligt skarpa för att hitta siffran 952 av 957 på 20 sekunder?

Image
© Annavirkpanna

¿Cree que su vista es lo suficientemente buena como para superar nuestra prueba de agudeza visual?

¿Su nivel de concentración le ayudará a encontrar el número 952 entre los muchos 957?

¿Será lo suficientemente rápido para hacerlo en menos de 20 segundos? Este desafío visual no sólo pondrá a prueba sus ojos, sino que también le dará una idea clara de nuestra agilidad visual. Así que si tiene ganas de ganar, inténtelo.

Prueba visual: ¿dónde crees que se esconde el número 952 entre los 957 de la imagen?

Entre otras cosas, esta prueba visual te da la oportunidad de poner a prueba tu percepción visual y tu capacidad para resolver problemas. En este reto, el objetivo está claro.

En la siguiente imagen, tienes varias filas de números sobre un fondo morado. Como puede ver, parece que sólo hay el número 957 repetido hasta el infinito.

© Annavirkpanna

Det är åtminstone vad bilden får dig att tro. I mitten av dessa 957 finns det en inkräktare: numret 952. Ditt uppdrag blir då att lokalisera den senare på 20 sekunder.

Detta visuella pussel innebär mycket mer än en enkel nummersökning, det innebär en djupgående analys av bilden. Det representerar ett riktigt koncentrationsprov, och ber dig att se små detaljer mitt i en stor helhet.

Visuella utmaningar för att utveckla visuella färdigheter och lösa problem samtidigt som du har roligt

När du varje dag ska springa efter jobbet, hemmet… eller tiden kan det vara uppiggande att ta en paus mellan två uppgifter. Och det finns inget bättre än visuella utmaningar för att varva ner.

Mer än bara en källa till distraktion, de låter dig behålla din syn och träna dina ögon. De förbättrar också din synskärpa. De hjälper dig också att finslipa dina problemlösningsförmåga.

I det här testet kan det vid första anblicken verka trivialt att upptäcka ett specifikt nummer bland andra. Men det är faktiskt en övning i koncentration och insikt.

Lösning på det visuella testet: Ta reda på den exakta platsen för numret 952 bland 957:orna

För att lyckas i det här visuella pusslet får du absolut inte rusa dig trots att du bara har 20 sekunder på dig. Vårt tips för att uppnå detta snabbt är att skanna bilden metodiskt och vara uppmärksam på detaljer. Du kan dela upp tabellen i avsnitt för att göra analysen enklare.

Du måste visa uthållighet. Så du måste se att numret 952 finns i den andra kolumnen från höger och på den andra raden nerifrån.

© Annavirkpanna

Har du hittat den här platsen? Vi gratulerar. I så fall uppmuntrar vi dig att fortsätta öva. Om du håller ut kommer du garanterat att lyckas nästa gång. Om du vill öva upp din syn har vi andra syntester för dig.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Syntest: Tror du att dina ögon är tillräckligt skarpa för att hitta siffran 952 av 957 på 20 sekunder?