Test av visuell perception: Kan du hitta djuren som är gömda i bilden?

Image
© Annavirkpanna

Att ha ett gott observationssinne är en förmåga som är mycket användbar i vardagen.

Det kan spara enormt mycket tid, göra dig mer effektiv på jobbet eller göra det lättare att hitta något du har tappat bort.

Syftet med detta visuella pussel är att hjälpa dig att utveckla denna förmåga genom att sätta den på prov och öva på den.

Så om du vill utveckla en god observationsförmåga eller testa din nuvarande syn, är denna visuella utmaning något för dig.

Allt du behöver göra är att hitta djur som är gömda mitt i en skog, omgivna av andra djur.

Hur klarar du detta visuella test?

Först och främst måste du känna till reglerna för frågesporten för att kunna spela ordentligt, och de råkar vara ganska enkla. I bilden nedan måste du hitta den exakta platsen för två djur som är gömda där.

© Annavirkpanna

I det här testet är din utmaning att hitta de andra två djuren i ett landskap som innehåller många olika element.

Vad är syftet med detta pusseltest?

Detta tanketest har fördelen att det bidrar till utvecklingen av kognitiva färdigheter, eftersom lösningen kräver användning av hjärnprocesser. Dessa inkluderar mönsterigenkänning, problemlösning, visuellt minne och, i detta fall, observation.

Det uppmuntrar också till den mentala stimulans som är nödvändig för att förhindra åldersrelaterad kognitiv nedgång. Det är också ett mycket bra sätt att bedöma visuella färdigheter.

Lösningen på detta quiz

De två djuren: en kanin och en pingvin. För att se dem behöver du bara titta på bilden nedan så kommer de att omges av en svart cirkel.

© Annavirkpanna

Lyckades du hitta de två djuren i skogen? Om så är fallet, bra jobbat! Du förtjänar våra gratulationer! Du har en otrolig visuell förmåga och ett välutvecklat sinne för observation för att ha lyckats övervinna de fällor som satts upp.

Och om du fortfarande inte har lyckats hitta fåret och den stora fågeln, bli inte avskräckt! Fortsätt leta och var uppmärksam på varje detalj i bilden, även om du kan konsultera lösningen när som helst.

Dela utmaningarna med andra

Trots att de är visuella tester är dessa utmaningar fortfarande roliga spel. Så tveka inte att dela dem med dina vänner och/eller familj.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Test av visuell perception: Kan du hitta djuren som är gömda i bilden?