Test av visuell perception: Kan du se grodan som gömmer sig i den här bilden?

Image
© Annavirkpanna

I det här testet får du en ganska svår uppgift, eftersom du ombeds att hitta en inkräktare i högen. Samtidigt kan du testa din snabbhet och omdömesförmåga.

Så tveka inte att gå hela vägen och hitta inkräktarens gömställe.

Och så snabbt som möjligt. Idag är målet att hitta en groda som gömmer sig mitt i skogen.

Hur klarar du detta observationstest?

I den här bilden täcker en skogsscen med döda löv hela bilden.

Det är i alla fall vad det ser ut som vid första anblicken. I själva verket döljer sig en groda.

Svårigheten med testet ligger i färgtonen. Och det kommer inte att vara någon lätt uppgift att upptäcka en groda i den här bilden.

© Annavirkpanna

Det är därför du kommer att behöva vara dubbelt koncentrerad, men också obeveklig. För fans av visuella spel är det här bara ytterligare ett test.

Vad är syftet med detta spel om synskärpa?

Det finns inget mer tillfredsställande än att lyckas lösa ett så svårt spel inom en viss tid. Det är en underbar känsla och kan till och med förändra din självkänsla.

På samma sätt blir du smartare av att spela spel som detta. Med andra ord är detta visuella test ett utmärkt sätt att förbättra den kognitiva förmågan. Det är faktiskt ett bra sätt att ha kul och förbättra dina visuella färdigheter.

Svaret på spelet

Grodan är i det nedre högra hörnet. Du kan titta på bilden nedan för att hitta den inringad i gult.

© Annavirkpanna

Grattis till alla som lyckas upptäcka grodan på den utsatta tiden. Du har en exceptionell visuell förmåga. För att bli mer och mer briljant, tveka inte att gå igenom stegen och lösa mer komplexa spel.

LÄS  Testa din observationsförmåga i denna roliga utmaning och hitta felet på bara 15 sekunder!

För dem som inte har lyckats hitta grodan snabbt, ta din tid och fortsätt titta på bilden. Det är aldrig lätt att hitta en liten groda i en grön skog.

Ju mer du tränar din hjärna att lösa visuella spel som detta, desto bättre kommer du att prestera. Att dela tester på sociala nätverk och spela tillsammans är också ett bra sätt att tillbringa tid med vänner och familj.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Test av visuell perception: Kan du se grodan som gömmer sig i den här bilden?