Upptäck de kosmiska mysterierna för veckan 12 till 18 februari 2024: Unik planetinriktning och lovande astrala vibrationer för varje stjärntecken

Image
© Annavirkpanna

Välkommen till en ny vecka av astrologi fylld med kosmiska mysterier och astrala vibrationer. I veckan 12-18 februari 2024 kommer planeternas unika inriktning i vårt solsystem att skapa möjligheter i överflöd för varje zodiakens tecken.

Universum är i full gång, förbered dig på att ta emot dessa energier. Den här veckan kommer främst att påverkas av Mars rörelse som kommer in i Oxen, vilket kommer att ge en energi av styrka och beslutsamhet för dem som behöver lite mod.

Kärlekens planet, Venus, kommer också att ansluta sig till Pluto i Stenbocken, och gynnar djupa, seriösa relationer framför ytliga, flyktiga romanser.

Dessutom flyttar Merkurius, kommunikationsplaneten, närmare Neptunus och ger en atmosfär av drömmar och inspiration för dem som söker nya och kreativa idéer.

Den kraftfulla fullmånen i Jungfrun kommer att lysa upp viktiga detaljer som vi kan ha förbisett i vår strävan efter uppfyllelse.

Denna period kommer därför att främja viktigt beslutsfattande, kommer att främja personligt uttryck och förverkligande av idéer. Samtidigt kommer närvaron av solen i Vattumannen att uppmuntra oberoende och originalitet.

Kom ihåg att dessa astrologiska prognoser är som andligt väder; de ger dig insikt i de allmänna influenserna från kosmos.

Din specifika lyckodag kan variera, men vi kommer att arbeta tillsammans för att avgöra vilken dag denna vecka som kommer att vara mest gynnsam för varje stjärntecken.

Förbered dig på att ta emot universums energi och omfamna alla möjligheter som kommer din väg.

Väduren (21 mars – 19 april)

Din lyckodag är tisdagen den 13 februari. Mars, din härskande planet, som går in i Oxen, inspirerar till otrolig inre styrka och beslutsamhet. Denna positiva energi är perfekt för att fatta beslut som gör att du kan hävda dig själv och uppnå dina mål.

Oxen (20 april – 20 maj)

Onsdagen den 14 februari är din slumpmässiga dag. När Mars kommer in i ditt tecken kommer du att känna en våg av energi och mod. Det här är den perfekta tiden för att genomföra vågade projekt och visa uthållighet.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Torsdagen den 15 februari kommer Merkurius som närmar sig Neptunus att inspirera till en flod av kreativitet. Dina idéer kommer att förvandlas till verklighet och förverkliga projekt du aldrig trodde var möjliga.

Cancer (21 juni – 22 juli)

Din lyckodag är fredagen den 16 februari. Den kraftfulla fullmånen i Jungfrun kommer att lysa upp viktiga detaljer som du kanske har förbisett. Det här är möjligheten att vända på saker och ting och förverkliga dina ambitioner.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Lördagen den 17 februari är din lyckodag. Solen i Vattumannen uppmuntrar oberoende och originalitet. Denna dag ger dig ett gyllene tillfälle att uttrycka din individualitet och glans.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Söndagen den 18 februari är din lyckodag. Fullmånen i ditt tecken hjälper dig att identifiera de väsentliga elementen för dina framsteg. Det är en dag för att ta vara på möjligheter och förverkliga dina drömmar.

Vågen (23 september – 22 oktober)

Måndagen den 12 februari är din lyckosamma dag. Venus, din härskande planet, i kombination med Pluto gynnar djupa och seriösa relationer på denna speciella dag. Du kanske hittar balans och harmoni i dina personliga relationer.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Din favoritdag är tisdagen den 13 februari. Mars som går in i Oxen kommer att ge dig en boost av energi, vilket gör dig mer beslutsam och djärv än någonsin. Dina ambitiösa planer kan mycket väl bli verklighet.

Skytten (22 november – 21 december)

Onsdagen den 14 februari kommer Mercury att flytta närmare Neptunus att fylla ditt sinne med nya, kreativa och inspirerande vägar. Det här är ett lägligt tillfälle att utforska nya idéer och innovativa projekt.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Torsdagen den 15 februari är din lyckodag, Venus ansluter sig till Pluto i ditt tecken och vägleder en mot djup och uppriktighet i kärlek. Detta är en idealisk möjlighet att bygga starkare och mer autentiska relationer.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Fredagen den 16 februari är din favoritdag. Med solen i ditt tecken kommer du att känna en push mot självständighet och originalitet. Det är den perfekta dagen för att fullt ut uttrycka din individualitet.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Lördagen den 17 februari är din lyckodag. Merkurius, närmar sig Neptunus i ditt tecken, ger en ström av drömmar och inspiration. Det är en bra dag att låta fantasin flöda.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Upptäck de kosmiska mysterierna för veckan 12 till 18 februari 2024: Unik planetinriktning och lovande astrala vibrationer för varje stjärntecken