Upptäck din lyckodag: astrologiska prognoser för 29 januari till 4 februari 2024!

Image
© Annavirkpanna

Välkommen, kära stjärnvänner, till era astrologiska prognoser för veckan 29 januari 2024 till 4 februari 2024. Denna period lovar att bli spännande när vi navigerar genom Vattumannens säsong och förbereder oss för att välkomna de söta teckenfiskarna.

Den här veckan presenterar den astrala konfigurationen viktiga influenser som kommer att forma vår tur, vår kärlek och vår arbetsplats.

Månen, som passerar genom tecknen på Tvillingarna, Kräftan och Lejonet, kommer att bestämma vår intuition och emotionalitet. Mars transitering till Oxen kommer att stärka vår beslutsamhet och vårt behov av säkerhet, medan Venus transitering till Stenbocken kan göra hjärtefrågor lite mer allvarliga och krävande.

Sammanställningen av Merkurius och Saturnus förebådar en vecka av djupgående analyser och större beslutsfattande. Kommunikation kommer att ligga i framkant och det kommer att vara viktigt att visa visdom och tålamod under utbyten.

Jupiter fortsätter under tiden sin passage genom Fiskarnas tecken, vilket ger en aura av tur och andlig expansion till denna vecka. Vattumannens dominerande energi kommer att uppmuntra innovation och originalitet, och gynna dem som försöker tänka utanför ramarna och uttrycka sin unika karaktär.

Dessutom kommer solnärvaron i Vattumannen att ge en speciell attraktion till frihet, oberoende och humanitärism. Varje dag kommer att ge sin del av överraskningar, utmaningar och stunder av nåd.

För att ta reda på vilken dag som blir din lyckodag, följ noggrant våra detaljerade prognoser för varje tecken. Kom ihåg att astrologi är en guide, inte en mening. Den sanna kraften finns alltid inom dig. Så, är du redo att ta reda på vad stjärnorna har i beredskap för dig den här veckan?

Väduren (21 mars – 19 april)

Tisdagen den 30 januari blir din lyckodag, kära Vädur. Med Mars in Taurus kommer du att känna dig mer beslutsam och investerad i dina personliga och professionella projekt. Detta planetariska inflytande kommer också att förstärka ditt behov av säkerhet och stabilitet. Räkna med att göra betydande framsteg i dina ambitioner och se konkreta resultat.

Oxen (20 april – 20 maj)

Fredagen den 2 februari blir en minnesvärd dag för dig, Oxen. Sammanställningen av Merkurius och Saturnus gynnar en period av djupgående analyser och större beslutsfattande. Du kommer att finna den tydlighet du behöver för att fatta välgrundade beslut som kommer att ha en bestående inverkan på ditt liv.

Tvillingarna (21 maj – 20 juni)

Onsdagen den 31 januari blir en ljus dag, Tvillingarna. Månen passerar genom ditt tecken, vilket förbättrar din intuition och känslighet. Räkna med en dag full av känslor, där dina känslor kommer att vara i framkant. Tveka inte att lita på dina instinkter.

Cancer (21 juni – 22 juli)

Kära cancervänner, Torsdagen den 1 februari markeras som din gynnsamma dag. När månen passerar ditt tecken, kommer du att känna en djupare känslomässig förbindelse med de nära dig och en bättre förståelse för dina egna känslor och behov.

Leo (23 juli – 22 augusti)

Din lyckodag, kära Leo, kommer att vara lördagen den 3 februari. Månens transitering genom ditt tecken ger dig en ny känsla av energi och passion. Dra nytta av denna kraftfulla energi för att uppnå dina mål och låt ditt sanna jag lysa.

Jungfrun (23 augusti – 22 september)

Söndagen den 4 februari blir en lyckodag för dig, Jungfrun. Mercurys anpassning till Saturnus hjälper dig att fokusera på dina viktiga uppgifter och fatta viktiga beslut. Det här är den perfekta tiden att närma sig svåra frågor med visdom och tålamod.

Vågen (23 september – 22 oktober)

För dig, kära Våg, kommer måndagen den 29 januari att bli en gynnsam dag. Venus transit i Stenbocken kan göra hjärtefrågor lite mer allvarliga och krävande. Det här är en bra tid att uttrycka dina känslor och söka djupare engagemang i dina relationer.

Skorpionen (23 oktober – 21 november)

Skorpionen, din gynnsamma dag kommer att vara onsdagen den 31 januari. Tack vare likriktningen av Merkurius och Saturnus kommer du att vara redo att möta alla utmaningar med djup analys och seriöst beslutsfattande. Räkna med en dag full av personliga prestationer.

Skytten (22 november – 21 december)

Torsdagen den 1 februari blir din lyckodag, Skytten. Jupiter fortsätter sin transit genom Fiskarnas tecken, vilket ger en aura av tur och andlig expansion. Dra fördel av detta positiva inflytande för att fullfölja dina drömmar och utveckla dina projekt.

Stenbocken (22 december – 19 januari)

Kära Stenbocken, lördagen den 3 februari blir din lyckodag. Venus transit genom ditt tecken kommer att ge energi som kommer att göra hjärtefrågor mer allvarliga och krävande. Det här är ett utmärkt tillfälle att fördjupa dina relationer och uttrycka dina känslor.

Vattumannen (20 januari – 18 februari)

Kära Vattuman, söndagen den 4 februari blir din lyckodag. Med solen i ditt tecken kommer du att dras till frihet, oberoende och humanitärism. Den här veckans dominerande energi kommer också att gynna de som vill uttrycka sin unika karaktär.

Fiskarna (19 februari – 20 mars)

Kära Fiskar, din gynnsamma dag kommer att vara fredagen den 2 februari. Jupiter fortsätter sin passage genom ditt tecken, vilket ger en aura av tur och andlig expansion. Denna dag lovar att vara rik på möjligheter och stunder av nåd.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Upptäck din lyckodag: astrologiska prognoser för 29 januari till 4 februari 2024!