Vecka 15-21 januari 2024: Extraordinära kosmiska vibrationer och exceptionell tur för tigrar, drakar, hästar och apor i kinesisk astrologi!

Image
© Annavirkpanna

Kära läsare och kinesisk astrologientusiaster, vi går in i en ny vecka, som löper från 15 till 21 januari 2024, som lovar att vara fängslande när det gäller himmelska rörelser och deras inverkan på våra liv.

Från den uråldriga visdomen i I Ching-hexagrammet har vi kunnat skissera projektioner för denna vecka som avslöjar extraordinära kosmiska vibrationer. Denna vecka är starkt influerad av Hexagram 29, K’an, symbolen för vattnet och avgrunden.

I kinesisk astrologi är vatten synonymt med visdom, känslighet och intuition. Dessa djupa och mystiska energier uppmuntrar var och en av oss att gräva djupt in i vårt inre, att upptäcka dolda sanningar och outnyttjade potentialer.

Framför allt verkar lyckan lysa exceptionellt för dem som är födda under tecknen på tigern, draken, hästen och apan. Dessa fyra tecken kommer att gynnas denna vecka av ett harmoniskt sammanflöde av positiva energier.

Hexagrammet antyder en period av exceptionell tur när det kommer till tur, där möjligheter kan dyka upp oväntat. Oavsett om det är i den personliga, professionella eller ekonomiska sfären, förbered dig på att välkomna lyckan med öppna armar.

Det är dock värt att komma ihåg att tur inte bara beror på gynnsamma astrala inriktningar. Det kräver också ditt aktiva deltagande. Lyssna på din intuition, lita på din inre visdom och tveka inte att fatta djärva beslut.

Tur gynnar de djärva, och den här veckan är dessa fyra skyltar särskilt inbjudna att kanalisera sin fräckhet för att maximera lyckan.

Så förbered dig på en spännande vecka, full av löften och möjligheter, där turen kunde le spektakulärt mot några av er. Var uppmärksam, håll dig öppen och välkomna de kosmiska välsignelserna som väntar dig.

Tigern (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Den här veckan tvingas tigern, symbol för mod och djärvhet, att utnyttja dessa egenskaper för att få ut det mesta av de möjligheter som finns för honom. Din intuition kommer att vara din bästa guide. Lita på din inre visdom och fatta djärva beslut. Kosmos energier främjar professionell och ekonomisk expansion för infödda i detta tecken.

Draken (1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

För dem som är födda under drakens tecken, tillkännager denna vecka ankomsten av nya möjligheter. Draken, en symbol för makt och tur, bör använda sin insikt och uthållighet för att dra fördel av detta gynnsamma ögonblick. Öppna dig själv för nya upplevelser och tveka inte att ta dig ur din komfortzon. Du är avsedd att lysa den här veckan.

Hästen (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

De som är födda under hästens tecken, kända för sin dynamiska energi och oberoende anda, gynnas också av den aktuella veckan. Kosmiska vibrationer uppmuntrar till att utforska nya vägar och ta kalkylerade risker. Din naturliga instinkt kommer att vägleda dig mot möjligheter som kan visa sig vara mycket fördelaktiga.

The Monkey (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)

Äntligen befinner sig apan, som kännetecknas av sin nyfikenhet och uppfinningsrikedom, i hjärtat av en period som är gynnsam för innovation och utforskning. Infödda i detta tecken uppmuntras att lita på sin intuition och kreativitet för att fullt ut utnyttja denna veckas möjligheter. Trevliga överraskningar kan uppstå inom personliga och professionella områden.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Astrologi
  • Vecka 15-21 januari 2024: Extraordinära kosmiska vibrationer och exceptionell tur för tigrar, drakar, hästar och apor i kinesisk astrologi!