Visa att du kan identifiera felet på bara 15 sekunder om du är en bra observatör!

Image
© Annavirkpanna

Observationstest är roliga men kräver kreativt tänkande för att lösas. Du behöver också uppfinningsrikedom och insikt för att komma fram till rätt svar.

Det är därför dessa visuella spel är perfekta för att mäta din förmåga att hitta detaljer och din intelligens.

Vill du testa dina visuella färdigheter och bedöma din IQ? Lös dagens visuella pussel! Bara genier och riktiga observatörer kommer att kunna lösa det på under 15 sekunder!

Visuellt test: ”Hitta felet i den här bilden på 15 sekunder om du har ett bra öga!

Har du hört talas om skillnadsspelet eller misstagspelet? Dessa är typiska pussel för alla fans av visuella pussel.

Testet nedan är en variation. Istället för att leta efter fel mellan två nästan likadana bilder ska du leta efter ett fel i en enda bild. Är ni redo?

© Annavirkpanna

Följande bild visar ett vackert landskap med ett vackert hus på landet. Även om allt vid första anblicken ser normalt och harmoniskt ut, finns det en stor inkonsekvens i denna bild.

För att lösa detta pussel måste du vara lugn, koncentrerad och alert för att inte missa några detaljer. Särskilt eftersom du måste göra det på 15 sekunder.

IQ-test: Det rätta svaret

Har ditt stoppur nått slutet av den 15 sekunder långa tidsgränsen? Då är det dags att kontrollera om du har gett rätt svar och om du är en skarp observatör.

Det rätta svaret

Normalt sett bör vindriktningen vara densamma över ett visst område, särskilt om det är samma gård. Så är dock inte fallet i den här bilden.

Vinden blåser i olika riktningar. Beviset? Titta på trädens riktning och riktningen på röken som kommer ut ur husets skorsten. Det var det du behövde se.

© Annavirkpanna

Hittade du rätt svar i tid? Grattis, du är en observant person. Om inte, behöver du öva för att utveckla din analytiska förmåga och din förmåga att upptäcka detaljer.

Vill du lösa fler visuella pussel? Besök vår webbplats. Där hittar du visuella tester för alla nivåer. Ha kul och dela utmaningarna med dina kollegor och vänner för att se vem som har titeln expertdetektiv i ditt gäng. Må den bästa observatören vinna!

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visa att du kan identifiera felet på bara 15 sekunder om du är en bra observatör!