Visuell gåta: Endast de mest uppmärksamma kommer att kunna känna igen hönan på under 10 sekunder.

Image
© Annavirkpanna

Sedan fängelsetiden har hjärnutmaningar och pusselspel blivit enormt populära på internet. De är roliga och underhållande samtidigt som de ger dig möjlighet att bedöma dina personliga färdigheter.

Så är fallet med visuella tester, som handlar om att hitta en inkräktare eller ett borttappat föremål. Även om denna typ av utmaning kan verka enkel till en början, är den i själva verket mycket mer komplex än den verkar.

Faktum är att få personer har lyckats lösa den på mindre än 10 sekunder. Klarar du utmaningen?

Visuellt test: ”Kan du hitta kycklingen på mindre än 10 sekunder?

Känner du till talesättet: När katten är borta leker mössen? Detta uttryck betyder bildligt talat att när den överordnade, chefen eller mästaren inte är närvarande, gör hans underordnade eller lärjungar som de vill.

Så är fallet i dagens observationstest. På bilden nedan kan du se att flera kycklingar, som inte borde vara ute ur sitt hönshus när deras mamma är borta, inte lyder och leker utomhus. Ditt jobb är att snabbt hitta hönsmamman.

© Annavirkpanna

Du har bara 10 sekunder på dig att lösa denna visuella gåta. Koncentrera dig så att du inte går vilse i ditt sökande och så att du kan få fram alla detaljer på så kort tid. Lycka till!

Visuellt test: Rätt svar

Lyckades du hitta hönan innan de 10 sekunderna var slut? Vilken snabbhet! Vi gratulerar dig. Du har ett skarpt öga och ett snabbt sinne. Varför inte ta dig an en ännu tuffare visuell utmaning?

Du kan hitta nya pussel att lösa under en begränsad tid på vår webbplats. Och glöm inte att dela dessa roliga visuella tester med dina vänner och familj.

LÄS  Visuellt test: Var är inkräktaren? Sätt din visuella och analytiska förmåga på prov!

Om du inte har lyckats hitta hönan på gården betyder det att du behövde mer tid och att du behöver förbättra din tankeförmåga och/eller ditt observationssinne.

I vilket fall som helst är visuella tester perfekta övningar för att utveckla både din snabbhet och din förmåga att urskilja detaljer.

Här är lösningen på dagens visuella pussel:

Lösningen

Kan du se busken till höger om ladan i bakgrunden? Du kan se hönans huvud där.

© Annavirkpanna

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuell gåta: Endast de mest uppmärksamma kommer att kunna känna igen hönan på under 10 sekunder.