Visuell gåta: Vilka är de olika påskliljeblommorna på den här bilden? Kan du hitta dem på 15 sekunder?

Image
© Annavirkpanna

Visuella pussel ger din hjärna möjlighet att bli mer exakt och snabbare. De är verkliga övningar i att förbättra dina färdigheter.

Dessutom kan du koppla av samtidigt som du stimulerar ditt sinne och dina sinnen.

Dagens visuella utmaning vi har förberett åt dig är utformad för att testa din syn, särskilt din förmåga att urskilja detaljer och din iakttagelseförmåga.

Syntest: ”Hur många olika påskliljeblommor finns det på den här bilden?

Visste du att påskliljan är den första blomman som blommar på våren? Och tack vare sin stora motståndskraft trots sin skörhet har den blivit den internationella symbolen för kampen mot cancer. Den är vit till färgen och representerar också glädje, kärlek och delande.

Bilden nedan består av flera påskliljeblommor. Bland dessa vackra vita påskliljor finns det några som sticker ut från alla de andra. Din utmaning idag är att identifiera dem.

© Annavirkpanna

Du har 15 sekunder på dig att titta noga på nästa bild och hitta svaret.

Försök att koncentrera dig så mycket du kan och låt dig inte distraheras, så att du inte missar några detaljer. Var noggrann i ditt sökande efter dessa vita påskliljor.

Är du klar nu? Nu är det din tur!

Visuellt test: Rätt svar

Så, hur många blommor såg du? Nu när dina 15 sekunder är slut kan du kontrollera ditt svar med hjälp av lösningen nedan.

Lösningen

I den här bilden skiljer sig två påskliljeblommor från alla andra. Den första är i den första raden. Det är den andra blomman från höger. Den andra är i den andra raden, den i början av raden räknat från vänster.

LÄS  Observationsspel: Hitta de 4 subtila skillnaderna på mindre än 20 sekunder och bevisa din exceptionella synskärpa direkt!
© Annavirkpanna

Upptäckte du dessa två blommor på den utsatta tiden? Ja, det gjorde du! Det betyder att du har bra synskärpa och ett exceptionellt sinne för detaljer.

Men räcker inte 15 sekunder för att lösa dagens visuella pussel? Då behöver du förbättra din analysförmåga och ditt observationssinne.

Våra experter rekommenderar att du stimulerar och tränar dina ögon oftare med våra visuella spel. Dessa typer av tidsbegränsade utmaningar hjälper dig att skärpa din syn samtidigt som du förbättrar din snabbhet.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuell gåta: Vilka är de olika påskliljeblommorna på den här bilden? Kan du hitta dem på 15 sekunder?