Visuellt test: endast de mest intelligenta löste detta test på under 15 sekunder!

Image
© Annavirkpanna

Detta test är utformat för att stimulera dina nervceller och utmana din hjärna. Det erbjuder mycket mer än siffror och ekvationer. Genom att anta denna utmaning är du på väg att lösa komplexa problem.

Svårigheten i detta pussel ligger inte bara i att hitta svaren, utan också i hur du måste utöva strategiskt tänkande och matematisk kreativitet.

Du ska veta att bortom siffrorna finns en möjlighet att bli smartare, mer skarpsinnig och att vässa ditt sinne inför kommande intellektuella pussel.

Hur fungerar utmaningen?

I den här matteutmaningen kommer din mentala smidighet att sättas på prov. Pusslet går ut på att på mindre än 15 sekunder hitta ett tal bland de tal som omger en kvadrat.

Komplexiteten ligger i behovet av att kombinera dessa siffror så snabbt som möjligt på ett smart sätt för att hitta det saknade talet.

Utmaningen testar dina räknefärdigheter, men den kräver också snabbt, strategiskt tänkande. Tidsgränserna lägger till ett extra lager av press. Detta test sätter din förmåga att lösa problem under press på prov.

© Annavirkpanna

Gör dig redo att tänja på dina gränser och anta en utmaning som får dig att upptäcka den sanna nivån på din intelligens.

Några praktiska tips

Leta efter siffror som följer varandra eller har en viss logik.

Hitta mönster för multiplikation, division, addition eller subtraktion mellan tal.

Tänk på placeringen av siffrorna i och utanför rutan.

Om en operation utförs (som multiplikation), försök att tänka på dess invers (division) för att se om det ger ett rimligt resultat.

Testa snabbt uppenbara kombinationer för att se om de ger svaret du letar efter.

Jämför siffrorna runt rutan för att upptäcka trender eller mönster.

Siffror som inte har en direkt korrespondens med andra kan ofta vara viktiga för att hitta svaret.

Svaret

Grattis till alla som lyckades reda ut mysteriet genom att upptäcka det önskade chifferet. Den senare var den 18:e! Din insikt och snabbhet i att lösa denna utmaning är helt enkelt imponerande.

Här är lösningen: I det givna pusslet,

5 × 8 = 40

5 × 6 = 30

8 × 3 = 24

6 × 3 = 18

Det saknade siffran är därför 18.

© Annavirkpanna

Du har visat en anmärkningsvärd behärskning av matematiska trick och oöverträffad mental smidighet.

För de som inte lyckades den här gången, bli inte avskräckta! Dessa utmaningar är utformade för att stimulera tänkande och lärande.

Varje försök är en möjlighet att förbättra, och att bara delta tar dig redan närmare framgång. Fortsätt att öva, utforska nya strategier och kom ihåg att varje utmaning du övervinner stärker dina färdigheter.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: endast de mest intelligenta löste detta test på under 15 sekunder!