Visuellt test: Har du förmågan att hitta siffran 3678 på bara 20 sekunder?

Image
© Annavirkpanna

Om dina ögon är tillräckligt skarpa kommer det att vara en barnlek att lägga detta visuella pussel. Detta test är dock mer än bara en distraktion, det sätter din hjärnhastighet och problemlösningsförmåga på prov.

Detta pussel är lämpligt för personer med god observationsförmåga och kommer att ge din hjärna ett riktigt träningspass. Så, tror du att 20 sekunder räcker för att vinna denna utmaning? Om så är fallet, kolla in bilden nedan.

Visuellt test: Var är siffran 3678 gömd i mitten av raderna med 5678?

I detta helt nya test behöver du ha bra ögon och en utmärkt observationsförmåga. Detta mycket stimulerande visuella test kräver intelligens, tålamod och insikt för att lyckas.

Faktum är att du måste ge 100% av dig själv för att hitta det dolda numret. På bilden kan du se flera rader med 5678. I mitten av dessa siffror finns det dock en inkräktare, ett element som bryter harmonin i bilden, och det är numret 3678.

Du måste hitta det om du vill klara den här utmaningen.

© Annavirkpanna

Men se upp! Detta visuella pussel är inte så enkelt som det ser ut, särskilt som du måste lösa det på mindre än 20 sekunder.

Du får inte bara förlita dig på din hökliknande syn. Du behöver också en bra nivå av koncentration och precision.

Att öva på gåtor, pussel och visuella tester: alla fördelar!

Att lösa visuella gåtor av det här slaget har många fördelar. De är ett enkelt och tillgängligt sätt att ha kul. De låter dig varva ner mellan uppgifterna.

Denna typ av utmaning erbjuder också en möjlighet att utveckla dina kognitiva förmågor. Det förbättrar minne, koncentration, tålamod, logik och kritiskt tänkande. Det stimulerar också kreativitet och intelligens.

Att regelbundet öva på dessa tester skulle till och med kunna förebygga sjukdomar som Alzheimers, men detta har ännu inte bevisats.

Testlösning: så här hittar du siffran 3678

Du behöver ingen hemlighet eller magisk formel för att hitta siffran 3678 bland alla 5678. För att hitta inkräktaren snabbt och enkelt kan du undersöka raderna med siffror på olika avstånd och söka i block.

Även om utmaningen är begränsad till 20 sekunder, ta god tid på dig. Du kommer att se att talet i fråga finns i kolumnen längst ner i bilden.

© Annavirkpanna

Har du upptäckt denna plats? Då har ni lyckats. Om inte, bli inte avskräckt. Du kommer att lyckas bättre nästa gång genom att öva med våra andra visuella tester.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Har du förmågan att hitta siffran 3678 på bara 20 sekunder?