Visuellt test: hitta felet i denna bild på mindre än 20 sekunder!

Image
© Annavirkpanna

Basket är en spännande sport. Den framkallar spänning hos både spelare och åskådare.

Testet nedan handlar om denna intensiva och aggressiva sport. Men istället för att belasta din kropp kommer det att testa din hjärnas smidighet och dina ögons samhörighet.

Dessa två nära sammankopplade organ arbetar i synergi för att analysera situationerna runt omkring oss varje dag.

Den här gången kommer de att få lösa ett problem som är långt ifrån trivialt. Håll i dig, det här testet kommer att utmana din intelligens? Är ni redo? Då kör vi!

Hur går utmaningen till?

I det här testet kommer dina ögon och din hjärna att vara huvudaktörerna. Du måste visualisera en bild och identifiera det dolda misstaget på mindre än 20 sekunder. För att göra detta måste du koncentrera dig och använda din observationsförmåga.

Bilden visar två spelare som uppenbarligen spelar basket. De två lagen är ganska olika, med spelare som bär blå tröjor på ena sidan och röda på den andra. Totalt finns det 5 spelare på planen, varav en dunkar.

© Annavirkpanna

Bortom det vanliga utseendet på denna tabell ligger ett fel som 95% av människor inte kommer att märka. Och du ? Kommer du att kunna identifiera denna anomali?

Några praktiska tips

För att framgångsrikt lösa syntestet, börja med att titta på bilden som helhet.

Identifiera nyckelelement som lag, antal spelare och handlingen som äger rum. Analysera varje spelare individuellt, var noga med detaljer som hållning och interaktioner.

Ta den tid du behöver för att studera bilden. Tålamod kommer att avslöja lätt missade detaljer. Dessutom är koncentration och observation nyckeln till denna utmaning.

Använd din basketkunskap för att upptäcka inkonsekvenser relaterade till spelet eller utrustningen.

Lita på dina instinkter, men var inte rädd för att fråga andra om åsikter för att få ett annat perspektiv.

Lösningen

Detta är ögonblicket du har väntat på, uppenbarelsen av svaret. Men innan dess, visste du att hjärnan kan anpassa sin uppfattning beroende på sammanhanget? Denna förmåga gör att han kan urskilja subtila detaljer i olika situationer.

Hittade du svaret? I så fall, grattis! Din hjärna fungerar exceptionellt bra.

Om du inte har hittat svaret, här är det. Faktum är att om du tittar noga på bilden kommer du redan att märka att det är en basketmatch. Bollen som används är dock en fotboll. Detta var anomalien att leta efter. Titta på bilden nedan för att få en bättre bild av detta svar.

© Annavirkpanna

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: hitta felet i denna bild på mindre än 20 sekunder!