Visuellt test: Identifiera felet i denna bild – du har 15 sekunder på dig att hitta det!

Image
© Annavirkpanna

Oavsett om det gäller vardagslivet eller arbetet är förmågan att urskilja detaljer nyckeln till framgång. Det är nyckeln till att förstå, lösa problem och undvika kostsamma misstag.

För att förbättra denna förmåga har vi här ett visuellt test för de modiga. Det kommer inte bara att bedöma dina kognitiva funktioner, utan också hjälpa dig att förbättra dina färdigheter. Så vad väntar du på? Låt oss sätta igång!

Hur fungerar utmaningen?

Testet är enkelt. Du har en vacker bild framför dig. Den visar en park med människor i alla åldrar, upptagna med olika aktiviteter. Även om bilden ser normal ut döljer den ett betydande fel.

© Annavirkpanna

Din uppgift är att identifiera denna anomali på mindre än 15 sekunder. Använd ett stoppur för att mäta din prestation. Ännu bättre är att utmana dina vänner att lägga till lite mer krydda till upplevelsen. Den som hittar svaret först vinner.

Några praktiska tips

Följande tips gäller för alla utmaningar av det här slaget. Nu är det upp till dig att identifiera det eller de möjliga felen.

Kontrollera att proportionerna och perspektiven på föremålen i målningen är korrekta.

Titta noga på skuggorna. Skuggorna måste överensstämma med ljusets riktning i målningen. En felplacerad eller orealistisk skugga kan avslöja en anomali.

Kontrollera antalet lemmar hos varje individ.

Titta noga på ansiktena på personerna i bilden. Olämpliga uttryck eller uttryck som inte är kompatibla med den beskrivna aktiviteten kan indikera ett fel.

Leta efter element som inte verkar motsvara den tid eller plats som avbildas.

Kontrollera att naturliga element som träd, blommor och himlen är realistiskt återgivna.

LÄS  Testa din observationsförmåga i denna roliga utmaning och hitta felet på bara 15 sekunder!

Kläderna på personerna i målningen bör vara lämpliga för perioden eller sammanhanget.

Svaret

Är du klar? Har du hittat felet? Här kommer svaret, utan vidare.

Om du tittar noga på scenen kommer du att märka att den lilla mormor som sitter på bänken inte har någon skugga. Det var den avvikelsen som skulle upptäckas.

© Annavirkpanna

Många har misslyckats med denna utmaning, eftersom de har fokuserat sin uppmärksamhet på allt i bilden utom skuggorna. Och ändå är det viktiga detaljer. När det gäller skuggan på bänken så fanns den där. Denna överlagring gjorde sökandet ännu svårare.

Endast personer med ett mycket utvecklat sinne för detaljer klarade detta test. Så du kan vara stolt över dig själv om du har hittat rätt svar.

Fler pussel

Det här testet är bara en försmak. Det finns fortfarande otaliga utmaningar som väntar på att lösas. Genom att lösa pussel varje dag kommer du snabbt att utveckla exceptionella färdigheter.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Identifiera felet i denna bild – du har 15 sekunder på dig att hitta det!