Visuellt test: Kan du hitta den silhuett som skiljer sig från alla andra på mindre än 15 sekunder, om du har ett bra öga?

Image
© Annavirkpanna

När hade du senast roligt samtidigt som du tränade din hjärna?

Idag ger vi dig ett hjärntest som består av en stimulerande och underhållande utmaning som ska klaras av på bara 15 sekunder.

Gillar du utmaningar? Då är detta visuella test något för dig! Förutom att få tiden att gå kommer denna visuella och intellektuella utmaning att testa din vakenhet och snabbhet. Vad väntar du på för att läsa instruktionerna och bevisa din intelligens?

Visuell gåta: ”Vilken av dessa silhuetter ser inte ut som någon annan?

Under 1800- och 1900-talen var silhuetter en mycket populär konstform eftersom de var lätta att tillverka, ganska exakta och billiga.

Vad tycker du om silhuetter? Delar du våra förfäders syn på ämnet? Med det visuella testet som vi har förberett för dig nedan kan vi få din åsikt!

Silhuetter kommer att vara i fokus för denna visuella utmaning. Följande bild består av 50 silhuetter av en ängel. Om du vid första anblicken tycker att de alla ser likadana ut, tänk om! En av dem skiljer sig från de andra, men bara på en punkt.

© Annavirkpanna

För att bevisa din analytiska snabbhet och observationsförmåga måste du hitta denna ovanliga figur på mindre än 15 sekunder. Tror du att du klarar det? Bevisa det nu!

Visuellt test: Rätt svar

De 15 sekunderna är slut, så kolla ditt svar nedan.

Lösningen

Den silhuett som inte liknar någon av de andra 50 i den här bilden är den i tredje raden i andra positionen från vänster.

© Annavirkpanna

Gav du rätt svar? Grattis, det betyder att du har utmärkt visuell perception och ett snabbt, skarpt sinne.

Vill du bli en bättre observatör? Lösningen finns rakt framför dig!

Visuella tester och utmaningar som dessa hjälper dig att förbättra din analytiska och visuella förmåga. De är utmärkta övningar för att träna dig själv och stimulera din förmåga att fokusera på detaljer.

Du kanske också är intresserad av

Dela med dig av detta:
  • Hem
  • Nyheter
  • Visuellt test: Kan du hitta den silhuett som skiljer sig från alla andra på mindre än 15 sekunder, om du har ett bra öga?